Şimdi Ara

iPhone 5s garantili beyaz, LG G3 siyah ile takaslık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ikinci el satın aldığım iPhone 5s i takaslamak istiyorum telefonun durumu ön cam ve arkasında hiç birşey yoktur korumaya karşı özel ekran koruyucuyla kullanıldı fakat yan taraflarında bi kaç düşmeye dayalı ezik bulunmaktadır garantisi devam ediyor faturası bendedir kulaklığı yoktur şarj makinası ve cihaz ve özel 100 liraya internetten aldığım spigen korumalı kılıfla beraber verilecektir takas için istediğim tek telefon LG G3 Tür başka teklif vermeyiniz resimleri akşam atacağım telefonun herşeyi sorunsuz çalışmaktadır yurt içinden alınmıştır yurt dışı veya yurt içine sonradan kayıtlı değildir Türkiye içi orijinal kayıtlıdır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Paramoreist

Ikinci el satın aldığım iPhone 5s i takaslamak istiyorum telefonun durumu ön cam ve arkasında hiç birşey yoktur korumaya karşı özel ekran koruyucuyla kullanıldı fakat yan taraflarında bi kaç düşmeye dayalı ezik bulunmaktadır garantisi devam ediyor faturası bendedir kulaklığı yoktur şarj makinası ve cihaz ve özel 100 liraya internetten aldığım spigen korumalı kılıfla beraber verilecektir takas için istediğim tek telefon LG G3 Tür başka teklif vermeyiniz resimleri akşam atacağım telefonun herşeyi sorunsuz çalışmaktadır yurt içinden alınmıştır yurt dışı veya yurt içine sonradan kayıtlı değildir Türkiye içi orijinal kayıtlıdır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz

• Teşekkür ederim hoş buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.