Şimdi Ara

iphone 5s cıkma ekran arıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cıkma ekran ariyorum benim ekran ledlerim ölmüş soluk ekranım 5 lerden bile soluk yardımcı olursanız sevinirim nereden bulabilirim cıkma ekranı??

• Çıkma ekranı bilemem ama apple store kendisi ekran değişimi yapıyo. Onu düşünebilirsin İstanbul'daysan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbuldayım ancak cok pahalı 350 tl..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesele ucuzluksa yan sanayi kalitelileri 100₺ ye satan yerler de var. Onu taktır derim 😄 ama orijinal olsun garantisi dursun diyorsan apple store

• 100 tl likler cok kalitesiz hocaM

• Arkadaşa 5s için taktırmıştık yan sanayi ordan hatırlıyorum, adam yanlışlıkla orijinal takmadıysa çok fark göremedik açıkçası yan sanayi var yan sanayi var. Ben yapacak olsam paraya kıyarım onu da söyleyeyim, işi garantiye almak lazım

• Berden taktırdınız acaba? Birde renkler parlaklık felan ne durumdaydı?benim cihazın ledler ölmüş iphone 5 var kuzenimde benim cihazdan daha parlak ve daha net renkleride daha canlı..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adana'da taktırmıştık. Yol masrafı eklerseniz aynı hesaba gelir yani 😁 İstanbul'da iyi yan sanayi nerde vardır bilemiyorum açıkçası

• Renkler ve dokunmatikte durum nasıldı? Herhangi bir sıkıntı varmıydı

• Şöyle bir baktığımızda gayet iyi duruyordu, ha uzun kullanımda ne oldu açıkçası haberim yok. Dokunmatiği nasıldı bilmiyorum ama renk olarak iyiydi alıp çok mıncıklamadım sağdan soldan açı olarak baktık. Dediğim gibi her yansanayi aynı olmaz bi taktırırsınız sonra bana küfür ede ede... çalışsın yeter diyosanız ya yaptırmayın, ya yansanayi; yaptırayım garantisi olsun kaliteli olsun diyosanız apple store

• 350 tl yi verip applestorede değiştirin derim sonrada telefonun başına başka bişey gelse hiçbi şekilde garantisi yok 200 tl için komple çöp etmeyin cihazı bence

• Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

350 tl yi verip applestorede değiştirin derim sonrada telefonun başına başka bişey gelse hiçbi şekilde garantisi yok 200 tl için komple çöp etmeyin cihazı bence

• TedMosby kullanıcısına yanıt
    Garantim bitti hocam

• Yan sanayi kaliteli olan iPhone ekranlarında renkler hafif mavimsi oluyor ve ışığı biraz daha fazla açmak gerekiyor.. İstanbul'da tahtakale ptt santral'ın sokağında bir çok marka tablet ve telefonun ekranını bulabilirsiniz. Bazı dükkanlar kendileri de değiştiriyorlar. Çoğu marka telefonun yan sanayi ekranını ve bataryasını bulabilirsiniz.
    Ben eski iPad 2'nin ekranını iki sene evvel 90 liraya değiştirtmiştim, orjinali gibi olmuyor ama fena da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 12 Eylül 2015; 15:00:07 >
  • frux kullanıcısına yanıt
    Renkler tutmuyor yani öylemi?

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

Renkler tutmuyor yani öylemi?

Retina ekran gibi renkler tam doğal ve canlı olmuyor. Telefon temizse orjinal ekran taktır bence..

• sa hangi renk ariyorsunuz.
  • crazy_manyak44 C kullanıcısına yanıt
    Space grey

• pm at numaranı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.