Şimdi Ara

İPHONE 5S Bu Saatten Sonra Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
4
Favori
7.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha 1 senelik cihaz yahu bende aldım 2 hafta önce çok memnunum düşünme bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edebiyatci_15 kullanıcısına yanıt
    Aman aman bi fark yok diyorsunuz ama nasil yok? 5S kullanip iPhone 6 yi eline bile almamis insanlarin laflarina inaniyorsunuz. En basta telefon yağ gibi kayiyor. 5s de telefona tiklayinca 1 sn bekliyodun 6 da hic bi uygulamada bekleme yok aninda aciliyor. Ekrani rethina HD ve 5s den cok daha net. M8 ve kameradan bahsetmedim bile.. Hala 5s diyosan gidip alabilirsin ama iphone 6 diye biseyde varken 5s aldigini unutma..

• Alınır ama o paraya kaliteli Android' lerin olduğu da inkar edilemez

• quote:

Orijinalden alıntı: BurcuHale

O kadar durumu yoksa almasin niye kendini zora sokuyor bir telefon icin? 1400 lira az mi?

Yazdığın şey mantıklı mı kardeş bi düşünür müsün aklınla ?
    Birisi 1400'e diğerini 2400'e alabiliyorsun arada 1000 lira var.
    Bütçesi 2000 olan da 1500 olan da 5S alabilir ama 6 için 2400 toplaman gerekiyor.

Son yazdığın mesajla saçmaladığını gösterdin zaten, iyi geceler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aman aman bi fark yok diyorsunuz ama nasil yok? 5S kullanip iPhone 6 yi eline bile almamis insanlarin laflarina inaniyorsunuz. En basta telefon yağ gibi kayiyor. 5s de telefona tiklayinca 1 sn bekliyodun 6 da hic bi uygulamada bekleme yok aninda aciliyor. Ekrani rethina HD ve 5s den cok daha net. M8 ve kameradan bahsetmedim bile.. Hala 5s diyosan gidip alabilirsin ama iphone 6 diye biseyde varken 5s aldigini unutma..

Burcu tamam anlıyorum da 5si alırsam pek sıkıntı yaşamam. Ama 6 yı alırsam sıkıntı yaşayabilirim. Problem orada ;) (ekonomik anlamda)
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Sorun yok 5S alabilirsin, sonradan pisman olacaksan alma ve bu konuyu actigina gore iphone 6 icinde kalacak sanirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Alınır ama o paraya kaliteli Android' lerin olduğu da inkar edilemez

Artık android kullanmam ;)
    Bunlar benim yorumlarim sana gore sacmaliyor olabilirim ama bu soylediklerimin yanlis oldugu anlamina gelmez sadece isinize gelmiyor gercekler.

Sirf Apple diye hava atmak amaciyla alir bi ogrenci o telefonu bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Alınır ama o paraya kaliteli Android' lerin olduğu da inkar edilemez

Artık android kullanmam ;)

Hangi cihaz üzdü sizi hocam :)

• 5s e eskidi diyenlerin kafalarını merak ediyorum ne ictiler acaba. 6 ile 5s arasında ekran dışında hicbir fark yok neredeyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sorun yok 5S alabilirsin, sonradan pisman olacaksan alma ve bu konuyu actigina gore iphone 6 icinde kalacak sanirim..

İ6 içimde kalacağını zannetmiyorum. Kullandım biraz. Tasarımını sevmedim. Yoksa kasar 6 almaya çalışırdım ;)
    E niye soruyosun o zaman?

Dostum zaten dalga geçiyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bunlar benim yorumlarim sana gore sacmaliyor olabilirim ama bu soylediklerimin yanlis oldugu anlamina gelmez sadece isinize gelmiyor gercekler.

Sirf Apple diye hava atmak amaciyla alir bi ogrenci o telefonu bence.

3 yıldır Android kullanıyorum. Zamanında 3 yıl da iOS kullanmıştım.

Benim arkadaş çevremde Ace kullanan da var Note3 g3 5s z1 kullanan da. Ama hiçbir şekilde hava atma söz konusu değil.
    Şimdiki gençler genelde böyle olduğu için siz de genelleme yapmakta haksız sayılmazsınız.

2 yıl boyunca telefonu çok kurcalayamayacağım. Müzik kamera dh whatsapp için kullanacağım. Özellikle ilk ikisi için iPhone mantıklı geldi.
    Bütçemden dolayı da 5S düşünüyorum. 1400-1500'ü rahatlıkla verebilirim ancak 2400 vermem zor olur -yine de verebilirim ama değmez-

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Turkcell t20, t50, Samsung s3, ace, note2 daha uzayıp gider :) androidin belli bir süre sonra kasmasından nefret ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyatci_15

Turkcell t20, t50, Samsung s3, ace, note2 daha uzayıp gider :) androidin belli bir süre sonra kasmasından nefret ediyorum...

Yazdıklarınız hep Samsung ve Turkcell.
    Onlara halk ağzında Dandroid deniyor hocam.
    G2, Z1, Z2 güzel Android' ler.

Not: Yanlış anlamayın android' den nefret ederim ama mantıklı olmak gerekiyor. Bazı firmalar cidden güzel telefonlar yapıyorlar.

Anliyorum. O zaman 5S alabilirsiniz tabii.. 2.el alacaksaniz daha dikkatli olun.. Hatta elden alin ve temiz bi restore yanii sifirlanmis olsun mumkunse. Cunku eski kullanicinin e-mail ve sifresini istiyor telefon yeni hat takilinca.. Ve cihaz elinde patliyor alanlarin..

• quote:

E niye soruyosun o zaman?

Ben baştan 6'yı alamam dedim zaten. Siz ısrarla 6 al dediniz. Benim demek istediğim şu an 5s alınır mı? Yani demek istediğim performans olarak geride kalır mıyım? Yoksa zaten param olsa 6 alırdım. Umarım anlatabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktklvn.

Dostum zaten dalga geçiyordum

Kardeşim eyvallah. Yanlış anlamışım özür dilerim. Çok güzel tariz sanatı yapmışsın :D :D
    Evet anladim 6S cikinca yanii seneye sorun cikarabilir. Cunku 4S, 5S cikinca sorun cikarmaya basladi yavastan.. En fazla adam akilli 2 senesi var guncelleme olarak bence..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.