Şimdi Ara

iPhone 5S Arama Ses sorunu & Titreşim Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. iPhone 5s Uzay grisi sahibiyim, daha önceki iphone cihazımda yaşamadığım 2 sorunla karşı karşıyayım. Birini aradığımda arama sesi gelmiyor fakat karşı taraf açmış ve konuşmaya başlamış olduğunda fark ediyorumki arama yapabilmişim. Sabit telefonda dahil olmak üzere denediğimde sonuç aynı, arama sesi yok fakat karşı taraf alo dediğinde aramanın başarılı olduğunu fark ediyorsunuz. Telefonu yeniden başlattım sorun şimdilik düzeldi ama araştırdığım kadarı ile bir kaç kişi aynı problemi yaşamış. Diğer sorunum telefon sessiz modda (titreşimde) iken bildirim yada arama geldiğinde titreşimin sesi bir garip çıkıyor, ses açma kapama tuşunu parmağım ile tuttuğumda bu çirkin ses ortadan kalkıyor. Sanki tuşun gevşekliğinden dolayı bunu yapıyor gibi. Bu sorunları yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Zorlu Center'a bu şikayetler ile gitsem ne tür bir cevap alırım?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• Güncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardım edebilecek yada bu sorunu yaşayan kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GroupPolicy

Merhaba arkadaşlar. iPhone 5s Uzay grisi sahibiyim, daha önceki iphone cihazımda yaşamadığım 2 sorunla karşı karşıyayım. Birini aradığımda arama sesi gelmiyor fakat karşı taraf açmış ve konuşmaya başlamış olduğunda fark ediyorumki arama yapabilmişim. Sabit telefonda dahil olmak üzere denediğimde sonuç aynı, arama sesi yok fakat karşı taraf alo dediğinde aramanın başarılı olduğunu fark ediyorsunuz. Telefonu yeniden başlattım sorun şimdilik düzeldi ama araştırdığım kadarı ile bir kaç kişi aynı problemi yaşamış. Diğer sorunum telefon sessiz modda (titreşimde) iken bildirim yada arama geldiğinde titreşimin sesi bir garip çıkıyor, ses açma kapama tuşunu parmağım ile tuttuğumda bu çirkin ses ortadan kalkıyor. Sanki tuşun gevşekliğinden dolayı bunu yapıyor gibi. Bu sorunları yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Zorlu Center'a bu şikayetler ile gitsem ne tür bir cevap alırım?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Dostum bende iPhone 5 te öyle olmuştu arama sesini duymamıyordum kulaklık kısmına hafifçe vurunda düzeliyordu galiba kulaklık soketindenmiş garantide bitikti özel servise açtırdım soketindenmiş saglamlaştırdılar sorun bitti

• ilginç, şebeke ile ilgili olmasın? farklı bir operatörün sim kartı ile arama yapmayı deneseniz?
  • Şebeke ile ilgili olacağını sanmıyorum çünkü bu sorunu sorucevap sitelerine soran farklı hat kullanan 5s sahipleri de var.Ama şuan için tekrarlamadı bakalım tekrarlayacakmı yine. Titreşimdeki o tuş sallanması devam ama .
  • arama sesinin gelmemesi telefonu uzun süre kapatmadığımda bende de oluyor.Telefonu kapatıp açıyorum sorun düzeliyor.

Not:telefon 5S,orijinal sim ve vodafone kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

arama sesinin gelmemesi telefonu uzun süre kapatmadığımda bende de oluyor.Telefonu kapatıp açıyorum sorun düzeliyor.

Not:telefon 5S,orijinal sim ve vodafone kullanıyorum

Benim hattımda vodafone. Şimdi aklımda soru işareti oldu. Vodafone ile ilgili mi diyeceğim ama 4s te bunu yaşamadım hattım yine aynıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringér

ilginç, şebeke ile ilgili olmasın? farklı bir operatörün sim kartı ile arama yapmayı deneseniz?

<!--ok-->
  • Arkadaşlar konuyu tekrar yukarı taşıyorum ama bu sorun için randevu alıp gittim, sorunun kesik sim kart kullanımından dolayı olduğunu ilettiler ve bende gidip bayiden orjinal sim kart çıkarttım. Aradan 2-3 hafta geçti bugün aynı sorunu tekrar yaptı. Birini arıyorum arama(çalma) sesi gelmiyor. Karşı taraf çağrıyı cevaplayınca konuşabiliyoruz hiç sorun olmadan. Ev,iş,cep fark etmiyor. Arama esnasında hoparlöre aldığımda da aynı. Çalma sesi gelmiyor, telefonu kapa-aç yaptığımda düzeliyor. Vodafone u aradım inceleme yaptılar ama sorun bulamadılar. Bu sorun sizce yazılımsalmıdır? İphone 4-4s ios 6 lı cihazlarımda hiç yaşamadım bu sorunu. Aynı sorunu yaşayan kimse varmı? Bu sorun telefonu aldıktan sonra 2 kez başıma geldi

• Güncel

• sürekli tekrarlayan bir hadise değilse bulunduğun bölgedeki baz istasyonunda sorun olabilir,telefona düşük sinyal geliyorsa da yapar..bende turkcell kullanıyorum ve nadiren de olsa yapıyor..tabii bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

sürekli tekrarlayan bir hadise değilse bulunduğun bölgedeki baz istasyonunda sorun olabilir,telefona düşük sinyal geliyorsa da yapar..bende turkcell kullanıyorum ve nadiren de olsa yapıyor..tabii bence..

Aynı sırunumu yapıyor hocam? Yani arama yaparken ses gelmiyor fakat birden karşı taraf alo dediğinde anlıyorsunuz telefon aramasının gerçekleştiğini

• ben turkcell kullanıyorum 5s var o da 4 aylık..yani toplasan 2-3 kere yapmıştır o da normal bence..sürekli yapıyorsa bi sıkıntı var demektir
  • Yok bende aldım alalı 2 kez yaptı zaten. Telefonu kapatıp açtığımda düzeltti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.