Şimdi Ara

iPhone 5s Altın rengi Neden Daha Pahalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
8.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    gold almak isteyen bagdat caddesı turkcell amgazasına gıtsın adamlara en cok gold gelmıs beyaz sade 16lık vardı dıye gold aldım 32lık
  • metal1923 M kullanıcısına yanıt
    Beylikdüzü, Büyükçekmece çevresi falan Gold toplam 1-2 tane var hocam. Marmara Park Troy'a 32 GB bile gelmemiş, bırak Gold'u

Bu arada elde nasıl duruyor Gold? Memnun kaldınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Beylikdüzü, Büyükçekmece çevresi falan Gold toplam 1-2 tane var hocam. Marmara Park Troy'a 32 GB bile gelmemiş, bırak Gold'u

Marmara park'a sordum 5S gelmeyecek daha dediler. 16gb olanı gelmiş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzzybjk

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Marmara park'a sordum 5S gelmeyecek daha dediler. 16gb olanı gelmiş mi?

Bi arkadaşım sadece 16 gb gelicek demişti ama az önce başka bi arkadaşım aradı almaya gitmiş fakat Marmara Park Troy'da 5S bile yokmuş. Çok ilginç

• apple store den dostum orda 1 milyar daha ucuz
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    sabh baya ınsan aldı ben 9.15 te gıttım 10da acılıomus ben begendım ama beyaz alc aktım 32 sordum yok dedı 64 ıstedım oda yokmus 16lıkta ıstemedım goldunda hepsı varmıs sabah bı 15 kısı olmustu sıra saat 10 oldugunda benım param nakıt oldugundan mecbur oraya gıttım yoksa onlıne appledan alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal1923

sabh baya ınsan aldı ben 9.15 te gıttım 10da acılıomus ben begendım ama beyaz alc aktım 32 sordum yok dedı 64 ıstedım oda yokmus 16lıkta ıstemedım goldunda hepsı varmıs sabah bı 15 kısı olmustu sıra saat 10 oldugunda benım param nakıt oldugundan mecbur oraya gıttım yoksa onlıne appledan alırdım

İyi yapmışsınız hocam, hani havayı civayı pek sevmem ama doğruya doğru şimdi iPhone5s kendini Gold'ta veya Space Grey'de belli ediyor. Güle güle kullanın.
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    tesekurler hocam, işte bende millet laf der diye beyaz alacaktım ama yoktu napım siyahada çizilir diye cesaret edemedim goldun önüde aynı beyaz diye gold aldım şampain yani gerçi faturada gold yazıo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal1923

tesekurler hocam, işte bende millet laf der diye beyaz alacaktım ama yoktu napım siyahada çizilir diye cesaret edemedim goldun önüde aynı beyaz diye gold aldım şampain yani gerçi faturada gold yazıo :D

Ben de biraz ondan çekiniyodum açıkçası, delikanlı adamı bozmasın diye Ama iyice kontrol ettim, beyaza kaçan sarı gibi. Öyle sırıtmıyor yani. Siz keyfinize bakın boşver
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.