Şimdi Ara

iphone 5s almak mantıklı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar lg g2 telefonum vardı sattım gönlüm iphone dan yana ama şuan sıfır 5s almak mantıklı mı ? yoksa iphone 5c falan alsam memnun kalır mıyım ? bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum acelem yok 1-1,5 ay zamanım var...cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 10 Aralık 2014; 19:58:49 >

• 5s yerine 6 daha mantıklı en azından büyük ekrana alıştıysanız sorun olmaz,küçük ekran işimi görür derseniz 5s de güzeldir.. 5c alma da ne alırsan al ama
  • Hocam 5s den memnun kalirsiniz ama max 1350 verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Hocam 5s den memnun kalirsiniz ama max 1350 verin.

1100 tl ye 14 ay garantisi kalmış değişimden gelmiş sıfır 32gb beyaz iphone 5 buldum hocam sence alınır mı? aklıma yattı ama bilmiyorum....
  • Hocam iphone 5 max 1.5 sene goturur bence 5s dusunun.

• Eger telefonun ust ve alt kose kisimlari yassi istiyorsan I phone 6 ya yonel ( adamlar samsung S3 un koseli versiyonu yapmislar resmen) ama yok hafif koseleri sivri olacak diyorsan direk 5s al kesinlikle.

Gecenlerde i phone 6 ile 5s i alip elime baktim, nedense i phone 6 ya hic heveslenmedim bile direk 5s i kaptim

Benim icin tasarim cok onemli. S3 aldigima zamaninda cok pisman olmustum.
  • 5s alabilirsiniz hocam ama ikinci el bulmaya calisin. Sifiri gereksiz pahali su an. Butceniz varsa 6da alabilirsiniz. Ancak android ozgurlugunu unutun. Sahsen ben ozluyorum androidi 5s kullanicisi olarak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vatan Bilgisayar'da Apple garantili 1799 TL'ye satiliyor Iphone 5S.

16gb bana yeter,
    Bataryasi gunu zar zor cikarsin o da olur,
    4' inc ekran da yeter

diyorsan gayet iyi. Alet canavar gibi calisiyor, performansi Android amiral gemileriyle hala ayni seviyede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.