Bildirim
İphone 5s A1533 vs A1453 vs ....
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yanlis degilse a1533 amerika cihazlari 4g tr'de calismayacak.
a1457 ler calisan model -
Sanirim turkiyede lte nin hangi bandi kullanacagini biliyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim cihaz A1533 simdi bunun 4G si tr de calismayacakmi arkadaslar?
Zaten sadece Iphone 5s A1533 Modelli telefon unlocked olarak satilan (sözlesmesiz) cihaz. Türkiyedeki LTE frekanslarini ve standartlarini bilmiyorum, ama almanyaya göre örnekleyerek aciklamaya calisayim;
Iphone 5s (A1533) almanyada kullanilabiliyor, tek kücük sorun Amerika Iphonelari 2600 lte frekansini desteklemiyor, ama bu cok büyük bir sorun teskil etmiyor, t-mobile zaten 2600 frekansini cok ender kullaniyor, havaalanlari, istasyonlarinda kullaniyor yani frekanslarin yüksek desteklendigi yerler cok fazla degil zaten. Diger bölgelerdede zaten kendisi otomatik olarak 3G(umts) e geciyor.almanyada kullanilan lte frekanslari 800, 1800 ve 260 MHz, 800 ve 1800 en cok kullanilani ve iphone 5s/c bunu destekliyor, iphone 5 (2012 nin) almanyada destekledigi tek frekans 1800 dü, ama 5s/c ile 800 MHz frekansinida destekliyor ve sorunsuz kullanilabiliyor. -
-
Beyler sonuç nedir kullanilabiliyormu 4g a1533'de ?
quote:
Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM
Beyler sonuç nedir kullanilabiliyormu 4g a1533'de ?
benimki A1533 problem yok dostum. 4g yardırıyor -
Usta yuregime su serptin yeminle,baya ucuza buldum amerikadan 4g calismicak diye almiyacaktik hemen aliyorum,cok tesekkur ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM
Usta yuregime su serptin yeminle,baya ucuza buldum amerikadan 4g calismicak diye almiyacaktik hemen aliyorum,cok tesekkur ederim.
son hızda çalışmıyor tabi ama zaten hızı vermiyor operatörler sana yetecek kadar hızlı merak etme -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X