Şimdi Ara

iPhone 5S 16GB | ilk sahibinden tertemiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Siyah Model #iPhone 5S Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazın ilk sahibiyim. 2.5 Sene önce turkcellden alınmıştır. Kutusu kitapçıkları ve orjinal iphone kablosu mevcuttur. Kulaklık ve şarj aleti maalesef yok. Faturasınıda bulamadım ama bulursam onuda veririm.

Pazarlık la takasla maalesef ilgilenmiyorum. Sadece elden satış yapacağım istanbul içi test ederek alabilirsiniz.iPhone 5S 16GB | ilk sahibinden tertemiz

1 adet resim paylaşıyorum cihaz alındığı günden bu yana hep kılıf ve cam koruyucu ile kullanıldı.

batarya performans %96' dır. Sadece akşamları sarj edildi. Tak çıkar şarj yapılmadığı için bataryası kusursuzdur.

Fiyat: 900TLiPhone 5S 16GB | ilk sahibinden tertemiziPhone 5S 16GB | ilk sahibinden tertemiziPhone 5S 16GB | ilk sahibinden tertemiziPhone 5S 16GB | ilk sahibinden tertemiziPhone 5S 16GB | ilk sahibinden tertemiziPhone 5S 16GB | ilk sahibinden tertemiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPPERMAN -- 15 Eylül 2017; 15:39:4 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güncelledim fiyatını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPPERMAN -- 15 Eylül 2017; 15:39:47 >

• takip
  • 800 e almak isteyen varsa pazarlıksız 800tl

• cihaz tarafımdan alınmış kargo beklenmektedir.
    @supperman arkadaşımıza ilgi alakası için buradanda teşekkürlerimi sunarım.
  • Hayırlı olsun @Senkei

güle güle kullanın şimdiden.

• kargom sağlıklı şekilde gelmiştir. Arkadaşın ilgi alakası için buradan teşekkür ederim.
    iyi pazarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.