Şimdi Ara

İPHONE 5S 16GB GOLD + LUMİA 620 YURTİÇİ CİHAZLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir Model #iPhone 5S Kapasite #32 GB İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 İPHONE 5S 16GB GOLD + LUMİA 620 YURTİÇİ CİHAZLAR
    İPHONE 5S GOLD

11.12.13 Vatan faturalı toz dahi yok üzerinde

kulaklık vs kullanılmamış

yanında 69.90 a alınmış cok şık kullanışlı ve kaliteli bir kılıf ile teslim edilecektir kılıfın faturası mevcuttur...

Fiyat 2000 Liradır...

Dileyen 2063 liraya appstoreden alabilir bekleyerek vatan 2200 bimeks 2250 media markt 2300 gold 2399 liraya satmaktadır...

Lumia 620

Temmuz faturalı dist cihazıdır

Yeşil renkdir neredeyse sıfır ayarındadır 840 lira fatura tutarıdır

kulaklık hariç full kutulu gönderilecektir

fiyat 400 Liradır
    Fiyat : 2400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Kasım 2015 Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• En uygun vatan fiyatıydı arkadaşlar şimdiden bahsedeyim media markt 2299 bimeks 2249 gold 2399 lira dan satıyor

dileyen 3-5 gün teslimat süresini bekleyere 2063 liraya app storeden kendi adına faturalandırabilir
  • pm
  • P.M.
  • pmler cevaplandi yaninda 69.90 tl ye alinmis cok kaliteli ve şık bir kilif hediye edilecekdir hediyenin faturasi mevcuttur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı satışlar hocam sizden aldığım S4'ü satmıştım cihaz çalınmış kasko ile uğraşıyor alan kişi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Hayırlı satışlar hocam sizden aldığım S4'ü satmıştım cihaz çalınmış kasko ile uğraşıyor alan kişi

alan arkadaşa cok geçmiş olsun hocam üzüldüm cok elimden birşey gelirse çekinmeden yazabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6s 16gb 1000tl
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.