Bildirim
İPHONE 5S 16-32-64 GB NAKİT ALINIR!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
Yurtdışı kayıtlı..iPhone 5 64 gb beyaz herhangi bir çiziği gediği yok.şu an kullanmaktayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadi_kent -- 11 Ocak 2014; 21:30:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kadi_kent
Yurtdışı kayıtlı..iPhone 5 64 gb beyaz herhangi bir çiziği gediği yok.şu an kullanmaktayım
Ne kadar fiyat istiyorsunuz ?______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
siyah var 1750 tl tr cihazı kutusu faturası ve tüm aksesuarlariyla beraber verilecektir -
quote:
Orijinalden alıntı: lord_alex
siyah var 1750 tl tr cihazı kutusu faturası ve tüm aksesuarlariyla beraber verilecektir
Beyaz ve gold ariyorum dostum sagol.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
nekadar verirsin peki beyaz yada gold a -
1700 veririm.
-
vallahi bi arkadaşda var idi yarın bi soram ama o yanlıs hatırlamıyorsam 1750-1800n istiyodu kesin cevabı yarın söylerim size -
quote:
Orijinalden alıntı: lord_alex
vallahi bi arkadaşda var idi yarın bi soram ama o yanlıs hatırlamıyorsam 1750-1800n istiyodu kesin cevabı yarın söylerim size
Sordunuz mu arkadasiniza
-
evet sordum satmış ama bana gelir bu günlerde gelirse burdan yazarım size iyi aksmlar -
gncel. ______________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X