Merhaba arkadaşlar babam 1 ay sonra sana istersen iphone 5s alayım dedi, sizce verilen fiyata değer mi? 2 yıl falan kullanmayı düşünüyorum zırt pırt tel değiştirmekten bıktım da ayrıca internet hızı, kamera vs benim için önemli sizce alayım mı?
ifyouexampleİ
kullanıcısına yanıt
şarj gitme süresi önemli değilse ve ios seviyorsan alabilirsin
o butce varsa bence G3 u degerlendır,bı ay sonra gelmıs olur ve 16gb lıgı sanıyorumkı 5S ten ucuz olur ana sayfadakı g3 on ıncelemesını ızle derım.
dıger yandan xperıa Z 2 ye bakabılırsın oda bu hafta pıyasada olacak.Her ıkısıde uzun sure rahat goturur ıphone gıbı bıt kadar ekran degıller sarjları ıyı ve sd kart takıp genıs genıs takılabılırsın.
Son olarak daha hesaplı G2 yada Z1C bak,ama oncelıgın dedıdıgım gıbı G3 olsun..
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
o butce varsa bence G3 u degerlendır,bı ay sonra gelmıs olur ve 16gb lıgı sanıyorumkı 5S ten ucuz olur ana sayfadakı g3 on ıncelemesını ızle derım.
dıger yandan xperıa Z 2 ye bakabılırsın oda bu hafta pıyasada olacak.Her ıkısıde uzun sure rahat goturur ıphone gıbı bıt kadar ekran degıller sarjları ıyı ve sd kart takıp genıs genıs takılabılırsın.
işte kardeş sorun orda, buyuk telefon kullanamıyorum iphone 5 ideal boyut
quote:
Orijinalden alıntı: ifyouexample
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
işte kardeş sorun orda, buyuk telefon kullanamıyorum iphone 5 ideal boyut
O zaman senın ılacın Z1 Compact,buyuk degıl ama abısı ıle bırebır aynı donanım gucune sahıp.Hatta o boyutta pıyasanın en ıyı telefonudur kendılerı,sd kartta avantajı alır bır 64 lık sd kart genıs genıs kullanırsın.Su ve toza dayanıklılıkta var tabı ayrıca.