Şimdi Ara

iPhone 5C Almalımıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben bizdeuygundan aldım :) kapıda ödeme ile 4 günde istanbuldan aydına geldi kliksaya güvenmelisin kapıda ödeme yapacaksan tabiyki birde kliksadan alacağın telefonun garantiside aynı olacak başka sitelerden daha ucuza alaiblirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortancil51

şimdi şöyle bişi var fiyatı arattığımda kliksa'da 1400 liraya teknosada 1800 liradan fazla bi fiyata buldum sizce napiyim ? Yani kliksa'ya güvenebilir miyim ?

Model numarasının sonu TU/A ile bitmesi gerekiyor . Amerika cihazıysa apple store bakmıyor haberiniz olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene stabil çalışır denmiş de bu ancak ios güncellemezsen olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben kendim kullanmadım ama aynı dönemde teltelefon alan arkadaşlarımdan 5 6 sı aldı bence iphone 5 daha şık metal olmasından dolayı ama 5c ninde ayrı bir havası var alacaksanız mavi rengi alın alınır mı derseniz alınır ama biraz daha para ekleyip 5s alabilirseniz taftadından yenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BigGamer kullanıcısına yanıt
    ios 10u alamaz. ip5 kullanıcılarını madur eder. aynı işlemci aynı ram ile bir cihaza ios 10 birine ios 9 da bırakılacak. üstelik iphone 5 işlemci frekansı olarak 5cden iyi.
  • OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar hepsiburada'da lg g3 32gb 3 gb 'ramli modeli 1399 lira olmuş 6 günlük indirimde size linkini atiyim.Hepsiburadadan aliyim mi sizce ?http://www.hepsiburada.com/liste/lg-g3-d855-32gb/productDetails.aspx?productId=telceplgg332&categoryId=371946&SKU=TELCEPLGG332-B
  • ortancil51 O kullanıcısına yanıt
    al dostum
  • quote:

Arkadaşlar hepsiburada'da lg g3 32gb 3 gb 'ramli modeli 1399 lira olmuş 6 günlük indirimde size linkini atiyim.Hepsiburadadan aliyim mi sizce ?http://www.hepsiburada.com/liste/lg-g3-d855-32gb/productDetails.aspx?productId=telceplgg332&categoryId=371946&SKU=TELCEPLGG332-B

Alınır.
    O fiyata 2. El iphone 5s var
    Bu telefonun ekranı şarjı 5s den daha iyi . Ayrıca ekran boyutu çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 4 Mart 2015; 16:58:15 >

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Sizce babamı ikna etmem gerekirse ne diyim ?
  • quote:

Sizce babamı ikna etmem gerekirse ne diyim ?

G3 veya iphone 5s alın

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-takasli-iphone-5s-203472403/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 4 Mart 2015; 17:38:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.