Şimdi Ara

İphone 5 Yurt dışı pasaport kayıtlı PARÇA FİYATINA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 İphone 5 Yurt dışı pasaport kayıtlı PARÇA FİYATINA
    İLANI DİKKATLİ OKUYUN!!!

Yurtdışından alınmış olan cihazım pasaport kayıtlıdır ancak cihaz aniden hangi hattı takarsam takayım geçersiz sim kart uyarısı vermeye başladı. Applehttp://www.apple.com/tr/support/iphone/contact/ adresinden destek aldım. ürüne genpanın baktıgını bi arıza varsa düzeltilir ancak yurtdışı cihaz oldugundan ücretli bakılacagını söylediler. ilk bakmak için 30 TL istediler sonra sorunu çözerlerse ücretininin ayrı olcagını söylediler bende satmaya karar verdim cihazda ne skıntı var bilmiyorum. parçalarını kullancak olan varsa isteyen alabilir. telefonda herhangi bir sıkıntı yok.

cihaz 10 üzerinden 9 alır. bütün aksesuarları ve kasası kusursuz ve ön arka iki tarafta jelatinli olarak kullanılmıştır. bütün aparatları mevcuttur.

1 adet orjinal kulaklık piyasa degeri 120 TL
    1 adet usb kablosu piyasa değeri 50 TL
    1 adet Amerikan priz şarj aleti (dönüştürücü ile beraber)
    cihaz faturası mevcuttur cihazla beraber gönderilecektir.

Cihazın şarj aleti ve kulaklık Hariç fiyatı 530 TL dir. bütün aparatları ile beraber 599 tl'dir

İzmir içi elden teslim olur izmir narlıderede oturuyorum. kargo ücreti alıcıya aittir.

TELEFONDA İADE SÖZ KONUSU DEGİLDİR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 530 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Urun satilmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.