Şimdi Ara

iPhone 5 Unlock mevzusu. (AT&T, Verizon, Factory Unlocked) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
20
Favori
99.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende ABD den iphone 5 aldıracağım ancak Verizon mu Att mi karar veremedim ? Türkiye'de hangisi daha problemsiz olur ? Verizon farklı bir sistem kullanıyormuş Att ise Tr'de ki gibi GSM...
    Şimdi Verizon aldırsam çekiminde ya da mesaj atmada sıkıntı yaşar mıyım ?
    Son olarak ABD de kontratsız full price almak istiyorum dediğinde vermiyorlarmış. Arkadaşım Cape Cod, MA diye bir yerde buraya yakın nereden kontratsız İphone 5 alabilir yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHE

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemgorkem

quote:

Orijinalden alıntı: mhg

arkadaslar araligin 16 sinda abd ye gidiyorum..yalniz gidecegim yerde apple store yok....best buy dan full price att yada verizon alsak...turkiyeye geldikmi unlocked olurmu...tecrubesi olan varsa cevap bekliyorum

Bende best buydana alacamda bestbuyda suan sadecee sprint hatlı kontratsız var diğer hatlar yok, olsa hemen alacam, sprint içinde yarın arkadasım bestbuyı aricak bugun şükrangünü oldugu için apple dahil tüm firmalara ulaşılmıyor

Hocam küçük bir uyarı bence best buy'a güvenmeyin. Telefonu full price ödeyip alsanız dahi mutlaka aktive etmenizi şart koşuyorlar.

Eğer gideceğiniz yerde apple store yok ise size tavsiyem Walmart'lara bakın. Ben uzun araştırmalar sonucu Walmart'tan 699$ + KDV ile Verizon telefon aldım. Tabiki Apple Store'dan 50$ fazla. Stokları okadar az ki bulmak için en az 5-6 tane Walmart arayıp sormuşumdur.

Gideceğiniz yerin ZIP CODE'unu biliyorsanız aşağıdaki linke tıklayarak civardaki Walmart'ları arayıp ellerinde ip5 olup olmadığını teyit ettirebilirsiniz.

http://finder.walmart.com/wireless/?toolId=14675762

İşin kötüsü, Apple Store'ların bir kısmında şuanda walk-in ip5 satışı yok. Çevrenizde Apple Store olsa bile getirdikleri yeni uygulama ile ancak internetten günün belirli saatleri alıp en yakındaki apple store seçip, telefonu oradan teslim alıyorsunuz. Bu durumda full price verip telefon alamazsınız çünkü online olarak henüz kontratsız satılmıyor. Bu uygulamayı talebin çok olmasından dolayı yaptıklarını söylediler. Gitmeden önce telefonla arayıp sormak en doğrusu..

Hocam simdi şöyle anlatiyim öncelikle ben parayı türkiyeden yatıracam , telefon arkadasıma gidecek , west virginiada yasadıgı için apple store yok , unlocke satısıda bir türlü başlamıyor , benimde bulabildiğim internet üzerinden alına bilen birtek bestbuydaki sprint telefon

Sprinti aktive etmek için , bir sprint kullanıcısı bulup aramaları yeterli oluyorsa sıkııntı olmaz ama cok ugrastıracaksa almicam , bestbuydan aksam tr saatine göre 7-8 gibi alacam telefonu tabi önce bestbuya telefon actıracam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubifrit

Arkadaşlar bende ABD den iphone 5 aldıracağım ancak Verizon mu Att mi karar veremedim ? Türkiye'de hangisi daha problemsiz olur ? Verizon farklı bir sistem kullanıyormuş Att ise Tr'de ki gibi GSM...
    Son olarak ABD de kontratsız full price almak istiyorum dediğinde vermiyorlarmış. Arkadaşım Cape Cod, MA diye bir yerde buraya yakın nereden kontratsız İphone 5 alabilir yardımcı olur musunuz?

Alacaksan mutlaka Verizon aldır, Verizon cihazda hem GSM hem CDMA çalışır, ATT'de sadece GSM. Ayrıca ATT cihazla Türkiye'de 4G (LTE) kullanamazsın, hem de asla kullanamazsın. bantları sadece ABD'de ve sadece ATT'de çalışır. Verizon'un 4G'si Avrupa bantlarını da destekler, dünyanın her yerinde her operatörle kullanabilirsin. Ha ben 4G istemem, 3G takılırım yeter diyosan ATT'de aldırabilirsin.
    Verizon'un tamamı sim kilitsiz, garanti yani. ATT biraz uğraştırabiliyor, bazıları kilitli çıkabiliyor, 10 adette 1 tanesi mesela.

Özet olarak, ben Verizon aldım sorunsuz kullanıyorum.

• Arkadaşlar konu aktif olduğu için buraya yazıyorum.

Bu ayın 2 sinde Avusturya Apple sitesi üzerinden iki adet Iphone5 satın aldım. 21 gündür halen teslim edilmedi hatta yola bile çıkmadı desem doğrudur.
    Teslimat süresinde son tarih ayın 3 (Aralık 2012)ç

Ayrıca kredi kartından para çekilme 15 gündür provizyon bekliyor.
  • Liste için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

quote:

Orijinalden alıntı: Hubifrit

Arkadaşlar bende ABD den iphone 5 aldıracağım ancak Verizon mu Att mi karar veremedim ? Türkiye'de hangisi daha problemsiz olur ? Verizon farklı bir sistem kullanıyormuş Att ise Tr'de ki gibi GSM...

Alacaksan mutlaka Verizon aldır, Verizon cihazda hem GSM hem CDMA çalışır, ATT'de sadece GSM. Ayrıca ATT cihazla Türkiye'de 4G (LTE) kullanamazsın, hem de asla kullanamazsın. bantları sadece ABD'de ve sadece ATT'de çalışır. Verizon'un 4G'si Avrupa bantlarını da destekler, dünyanın her yerinde her operatörle kullanabilirsin. Ha ben 4G istemem, 3G takılırım yeter diyosan ATT'de aldırabilirsin.
    Verizon'un tamamı sim kilitsiz, garanti yani. ATT biraz uğraştırabiliyor, bazıları kilitli çıkabiliyor, 10 adette 1 tanesi mesela.

Özet olarak, ben Verizon aldım sorunsuz kullanıyorum.

Anladım çok teşekkür ederim. Verizon siparişi vereyim, yalnız bir de adamlar kontratsız (full price) vermiyoruz diyormuş siz nasıl aldınız, yani her bayii kafasına göre mi verip vermiyor ?

• Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var iphone 5 16 gb sanırım ingiltere cihazıymış imei de:99 la başlıyor cihazı restore ettim avea hattımı taktım ama the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported hatası alıyorum kısaca türkçesi kilitli diyor?! nasıl açabilirim sim klidi? ebay de bu 3-5-10$ a yapan arkadaşların iletisini yollarmısınız onlar çözebilirmi yoksa bu açılmayan cinstenmi yardım lütfen?! ve nerden bakarım unlock olup olmadığına
  • birde imei 99 la başlıyosa hangi hatdır?
  • Arkadaşlar, bana yurt dışından telefonu getirecek arkadaşımın üzerine 2 telefon kayıtlı durumda,kendisi telefonu getirdiğinde pasaporta kayıt ettirmenin bir yolu var mı ? Benimde pasaport yok ve kayıt ettireceğim kişinin pasaportunda ne gibi şartlar olması gerekli ? Birde telefonu Hong Kong dan alırsak bir sıkıntı çıkar mı burada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratpadir

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var iphone 5 16 gb sanırım ingiltere cihazıymış imei de:99 la başlıyor cihazı restore ettim avea hattımı taktım ama the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported hatası alıyorum kısaca türkçesi kilitli diyor?! nasıl açabilirim sim klidi? ebay de bu 3-5-10$ a yapan arkadaşların iletisini yollarmısınız onlar çözebilirmi yoksa bu açılmayan cinstenmi yardım lütfen?! ve nerden bakarım unlock olup olmadığına

Eger telefon ABD telefonu ise 01 ile baslayan IMEI numarali telefon AT&T'ye, 99 ile baslayan IMEI numarali telefon Verizon veya Sprint operatorunun telefonudur.

Ancak Avrupadaki operatorlerde IMEI durumu nedir bilemiyorum..

Kimden veya nereden aldiniz ki cihazi?

Ayarlar/Genel/Hakkinda kisminda Operator olarak ne gozukuyor? (veya settings/general/about - Carrier)

• Arkadaşlar lütfen yardım eder misiniz ? Arkadaşım Amerika'dan İphone 5 alacak ama direk verizona gidip full price almak istediğini söylemiş vermemişler biz öyle satmıyoruz demişler. Apple Store lar bu şekilde satıyor mu ? Yani Apple Store a gidip Verizon Full Price almak istiyorum dediğinde alabilir mi, ya da nereden alabilir, lütfen yardımcı olun çok az zaman kaldı ?
  • Zaten Apple Store'lar satıyor full price verizon veya ATT.
    Operatörler kendi dükkanlarında satmaya başlamadılar full price.
    Verizon veya ATT full price cihazları Apple Store, bestbuy, yanlış hatırlamıyorsam radioshack ve varsa başka bu tarz yerlerden alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba abiler, kafam cok karıstı okuduklarımdan, cok net bir soru soracam, cevaplarsanız cok memnun olurum, İngiltereden 3 firmasindan alinan kontratli bir iphone 5 i, Türkiyede kullanabilme şansım var mıdır? Nasıl kullanabilirim? Yolu yöntemi nedir? Cok tesekkurler simdiden. Allah razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Zaten Apple Store'lar satıyor full price verizon veya ATT.
    Operatörler kendi dükkanlarında satmaya başlamadılar full price.
    Verizon veya ATT full price cihazları Apple Store, bestbuy, yanlış hatırlamıyorsam radioshack ve varsa başka bu tarz yerlerden alabilirsiniz.

Benim arkadaş Massachusett diye (Boston'a yakın) bir yerdeymiş orada gitmiş apple store a sormuş full price satmıyoruz demişler. Sizler nerelerden aldınız yardımcı olur musunuz oraya yönlendireyim?
    Şuan bir çok apple store full price (kontratsız) şekilde satmıyoruz diyormuş acaba daha önce satıyorlardı da şimdi ne değişti, neden satmıyorlar, acaba operatörlerden bir baskı mı geldi anlamadım ?
    Adam 4-5 gün sonra gelecek iphone 5 aldıramıyoruz kafayı yiycem

• Satıp satmamaları ve stok durumu epey değişiklik gösteriyor.

Miami Apple Store'dan yaklaşık 3 hafta önce 2 adet aldı abim.

Store'lara göre değişiklik gösteriyor, artı olarak tarihe göre de değişiyor, yani belki şuanda benim aldığım yerde satmıyor olabilir veya satıyor olsa da ellerinde cihaz olmayabilir vs.

Apple Store, bestbuy, radioshack dükkanlarına bakılabilir. Bir de bir arkadaş Cricket isimli ön ödemeli hat sunan operatör dükkanından 540 dolara aldığından, telefonun ABD de sadece Cricket hat ile, ancak ABD dışında her yerde kullanılabildiğinden bahsetmişti. Ancak daha fazla bir bilgim yok.

• Merhabalar benim bir sorum olacaktı. Babam Amerika'ya gidince kendisine iPhone 5 alacak. anladığım kadarıyla verizon ya da at t alsa burada çalışıyor sikintisiz. Ancak Turkcell hattiyla baska bir zamanda amerikaya gidince orada çalışmaması gibi bir durum var mıdır yoksa tamamen factory unlock gibi mıdır durum? Cevaplayabilirseniz sevinirim tesekkurler

• Kilit olayı lokasyon bazlı değildir, hat olarak değerlendirilir.

Yani Turkcell hat ile çalışabilen bir telefon her hatla ve her yerde çalışır

• Merhaba Amazondan bu urunu aldırmayı düşünüyorum.İlk defa böyle bir cihaz aldıracağım.

http://www.amazon.com/Apple-iPhone-32GB-Black-Unlocked/dp/B0097CZF5C/ref=pd_sim_e_2

Türkiyede kullanım sorunu yaşarmıyım acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

ABD'de Apple Store'lardan FULL PRİCE / Kontratsız (649$+Vergi) olarak alınan VERIZON ve AT&T iPhone 5'ler kilitsizdir.
    (Verizon ile TR'de 4G kullanabilirsiniz, ATT alırsanız TR'de 4G kullanamazsınız)

100 TL Harcınızı yatırıp, Pasaport kaydınızı tamamladıktan sonra Türk hattınızı takarak direk kullanmaya başlayabilirsiniz.

Diğer Ülkelerdeki Kilitsiz iPhone 5'lere ve fiyatlarına aşağıdaki tablodan bakabilirsiniz:

iPhone 5 Unlock mevzusu. (AT&T, Verizon, Factory Unlocked)

İşte görüyorsunuz. Boşuna mı ben bu Ülkeyi eleştiriyorum ? Demekki bu ülkeler hiç vergi almıyor. Zaten bu ülkeler biz den çok fakir. Dünya'nın en iyi ülkesiyiz olsun o kadar.

• Üstad yalnız bizde de mevcut turistlere vergi iadesi :)

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.