Şimdi Ara

iPhone 5 Unlock mevzusu. (AT&T, Verizon, Factory Unlocked) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
953
Cevap
20
Favori
99.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pasaport kayit icin yatirilan 100 tl vergiyi bankalar da aliyormus, vergi dairesi yerine bankaya gitsem problem olmaz insallah?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Kalp krizi gecirecek bir sey yok hocam. Hic bir turlu itunes ile unlock olmuyor. Unlock yapan siteler 20 dolara kolaylikla yapabiliyor. Merak etmeyin :)

link verebilirmisiniz hocam mümkünse?
  • Forumdaki att unlock basliginda sanirim herkes bu saticiyi oneriyor
    http://www.ebay.com/itm/321013046005?redirect=mobile
    Yine orada da sorarsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

O konuda zaten tereddut yok hocam.

Ama full paid cihazlar icin haftalardir itunes ile restore et unlock olsun denildi, simdi oyle olmadigi/olamayabilecegi soylenince degisik oluyor tabi.

Satın alınan yerin sisteme girişi ile alakalı bir durum. Full Price cihaz alındığında, aldığın yerdeki eleman sisteme o şekilde girişini yapıp AT&T iletiyor bunu. Sistemsel olarak %90 satışlar bu şekilde işlendiğinden, Itunes bağladığında unlock oluyor. Kimi cihazlarda bu işlemden nasibini alamayınca mecburen Form dolduruyorsun vs.. Sonuç olarak yarın olmasa da en geç 1 haftaya açılır en kötü ihtimalle. Cihaz elinde patlamaz yani içini ferah tut ;)
  • bu başlık da neler olmuş böyle.. at&t ve verizon da sorun olmaz diyerek sipariş verdim. şuan amerika da arkadaş ve bulacağına garanti veriyor. unlock edebilmeyle ilgili yeni bir sıkıntı mı çıktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERENGETİ ASLANI

bu başlık da neler olmuş böyle.. at&t ve verizon da sorun olmaz diyerek sipariş verdim. şuan amerika da arkadaş ve bulacağına garanti veriyor. unlock edebilmeyle ilgili yeni bir sıkıntı mı çıktı ?

Shadowsong un son 2 mesajini okuyabilirsiniz bu basliktaki.

Verizonlar full paid alindiginda direk unlock
    Att ler full paid alindiginda itunes restore yapilinca unlock oluyor.
    Ancak bazi attler sisteme bu sekilde islenmemis olabiliyormus. %10 gibi dusuk bir ihtimal.
    O zaman da shadowsong un bir onceki mesajinda gosterdigi link ile att ye basvurabilir, ya da ebayda bu isi yapanlara 4 dolar vererek yaptirabilirsiniz.
    Attnin proseduru birkac gun surerken ebayden yapanlar 1 saat ile 1 gun arasinda yapiyorlar sanirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SERENGETİ ASLANI

bu başlık da neler olmuş böyle.. at&t ve verizon da sorun olmaz diyerek sipariş verdim. şuan amerika da arkadaş ve bulacağına garanti veriyor. unlock edebilmeyle ilgili yeni bir sıkıntı mı çıktı ?

Shadowsong un son 2 mesajini okuyabilirsiniz bu basliktaki.

Verizonlar full paid alindiginda direk unlock
    Att ler full paid alindiginda itunes restore yapilinca unlock oluyor.
    Ancak bazi attler sisteme bu sekilde islenmemis olabiliyormus. %10 gibi dusuk bir ihtimal.
    O zaman da shadowsong un bir onceki mesajinda gosterdigi link ile att ye basvurabilir, ya da ebayda bu isi yapanlara 4 dolar vererek yaptirabilirsiniz.
    Attnin proseduru birkac gun surerken ebayden yapanlar 1 saat ile 1 gun arasinda yapiyorlar sanirim

teşekkür ederim. gayet açıklayıcı olmuş. o halde alabilyorsa arkadaşa verizondan almasını söyleyeyim. işim daha kolay olur.

• @SERENGETİ ASLANI
    @duduco
    ve diğer merak eden arkadaşlar,

ATT telefon
    Aldığım zaman telefonu açıp telefondan kurulum yapmıştım, dil klavye wifi falan,
    Bugün pasaporta kaydettim,
    Turkcell'den nano sim aldım,
    Telefona taktım ve çalıştı.

iTunes'a bile bağlamadım.

Bilginize

İlk girdiğim site DH, ilk konu bu konu :)

• quote:

@SERENGETİ ASLANI
    @duduco

ATT telefon
    Aldığım zaman telefonu açıp telefondan kurulum yapmıştım, dil klavye wifi falan,

Bilginize

Hayirli oldun biz apple storelarda bulamadık 4s aldık sen nasil buldun

• Miami Apple Store da birkaç gün sıraya girme sonrası son gün bir homeless'a 125, diğerine 100 dolar vererek ilk iki sırayı almayla ve diğer zorluklarla iki adet anca

Teşekkürler

Ekleme: telefon ince uzun özürlü telefon gibi geliyor şuanda. Bir de Türkçe klavye ufacık tuşlar eziyet gibi. Alışmaya çalışsam mı yoksa yabancı klavyeye geçsem mi diye düşünüyorum.

Bir de acilen ön arka ve hatta yan da dahil şeffaf jelatin şart gibi duruyor. Varsa gören bilen haber etsin lütfen. (Yan kaliteli marka harici zor tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 1 Kasım 2012; 16:02:12 >
  • quote:

Miami Apple Store da birkaç gün sıraya girme sonrası son gün bir homeless'a 125, diğerine 100 dolar vererek ilk iki sırayı almayla ve diğer zorluklarla iki adet anca

Kac paraya geldi yani

• Biri 800 diğeri 825. Bir kişiye bir tane verdikleri için zaten bir adet 100 veya 125 doları ödemek zorundaydık 2 adet almak istiyorsak. Dolayısıyla ekstradan bir tane 100 veya 125 dolar vermiş olarak görüyoruz kendimizi.

• Arkadaslar benimde bi sorum olacak

arkadasım gelirken kendinede iphone getireceği için pasaportuna kendi iphonenunu kayıt ettirecekk, bana gelecek iphone u kayıt ettireceğim pasaport illa 1 ay içinde giriş cıkış yapmış bir pasaportmu olmalı? Eğer öyleyse kıbrısa giriş cıkısla halledebilirmiyim bu işi?

Arkadasım aralık ın ortalarında gelecek aceleci davranıp att veya diğer firmalardan aldırmam saçma olur deilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemgorkem -- 1 Kasım 2012; 16:32:52 >
  • quote:

Miami Apple Store da birkaç gün sıraya girme sonrası son gün bir homeless'a 125, diğerine 100 dolar vererek ilk iki sırayı almayla ve diğer zorluklarla iki adet anca

Teşekkürler

Ekleme: telefon ince uzun özürlü telefon gibi geliyor şuanda. Bir de Türkçe klavye ufacık tuşlar eziyet gibi. Alışmaya çalışsam mı yoksa yabancı klavyeye geçsem mi diye düşünüyorum.

Bir de acilen ön arka ve hatta yan da dahil şeffaf jelatin şart gibi duruyor. Varsa gören bilen haber etsin lütfen. (Yan kaliteli marka harici zor tabi)

Gittigidiyorda çok var. Ben Kanyon'un içindeki Troy'du sanırım çakma Apple mağazınsından öne jelatin aldım 25TL ye. Gayet kaliteli.

Bu arada nasıl memnun musun ip5 den?

• quote:

@SERENGETİ ASLANI
    @duduco

ATT telefon

Bilginize

hayırlı olsun onur kardeşim güzel günlerde kullanmanı dilerim. nano sim i kaça aldın. benim ki de gelirse takıldığım yer olursa yine sana sorabilir miyim? kılıf filan bulunuyo mu i5 için?
  • verizon internetten kontratsız satısı 11le4 arası actı saldırın =)
    http://www.verizonwireless.com/b2c/store/controller?item=phoneFirst&action=viewPhoneDetail&selectedPhoneId=5972

timsaha yattık 16 kasımda yola cıkacak anlamına geliyomus =) ama en azından kesin bi bilgi var bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemgorkem -- 1 Kasım 2012; 19:44:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemgorkem

verizon internetten kontratsız satısı 11le4 arası actı saldırın =)
    http://www.verizonwireless.com/b2c/store/controller?item=phoneFirst&action=viewPhoneDetail&selectedPhoneId=5972

timsaha yattık 16 kasımda yola cıkacak anlamına geliyomus =) ama en azından kesin bi bilgi var bakın derim

chat te ki görevli türküm, türkiye ye istiyorum telefonu dediğimde harika dedi.. :)
    anladığım kadarıyla buraya bile geliyor muş 11 16 gün arasında.. ve sorunsuz şekilde çalışacakmış..

aslında ingilizcesi benden daha iyi olan bir arkadaş konuşursa daha sağlıklı olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: anexi

quote:

verizon internetten kontratsız satısı 11le4 arası actı saldırın =)

chat te ki görevli türküm, türkiye ye istiyorum telefonu dediğimde harika dedi.. :)
    anladığım kadarıyla buraya bile geliyor muş 11 16 gün arasında.. ve sorunsuz şekilde çalışacakmış..

aslında ingilizcesi benden daha iyi olan bir arkadaş konuşursa daha sağlıklı olur..

zaten Türkiye'deki vergi ve gümrük sistemiyle bunun olamayacağını az çok biliyorum fakat satıcının ısrarı şüpheye düşürdü beni.
    aslında benim;
    -bu siteden telefonu kendi kredi kartımla almak
    -kargo için amerikadaki arkadaşımın adresini vermek
    -onunda türkiyeye gelirken telefonu getirmesi şeklinde bir planım var..

teoride bir hata görünmüyor fakat pratikte emin değilim..

• Bu yapacaklarının aynısını ben 2 saat içinde yapacam telefon arkadasıma ulaştıgında bilgilendirirm, tabi 1 saat sonra arkadasıma arattıracam verizonu, problem yasarmıyım diye, Eğer bi bilgin varsa paylasırsan sevinirim.
  • quote:

Bu yapacaklarının aynısını ben 2 saat içinde yapacam telefon arkadasıma ulaştıgında bilgilendirirm, tabi 1 saat sonra arkadasıma arattıracam verizonu, problem yasarmıyım diye, Eğer bi bilgin varsa paylasırsan sevinirim.

bende arkadaşıma ulaştım.. oda bilgi alacak. bilgi veririm. birde taksit yaptırırsak harika olacak.. :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.