Şimdi Ara

iphone 5 Siyah - Beyaz 1700TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerikadan alinma apple store faturali 16 GB sim kilitsiz ister siyah ister beyaz ambalajlari acilmamis.

Avrupa yakasi elden teslim fiyati 1700TL

Cihaz A1429 Modeldir.

Isteyen olursa sadece 1 tanesini garantili pasaport kaydini yaptirip verebilirim. Fiyat farki sadece vergi icin odenen 100TL olacaktir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtj -- 10 Aralık 2012; 18:34:54 >

• p.m attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb9791 -- 5 Aralık 2012; 16:12:54 >
  • cevaplandi.
  • 2 adet siyahindan aldik arkadas ile, cok iyi ve guvenilir birisi, telefonlari deneyip o sekilde odemesini yaptik tek bir sorun bile cikmadi. orjinal faturalarinida aldim, tesekkur ederim.
  • Gule gule kullanin.
  • Son 2 adet kaldi 1 siyah 1 beyaz.
  • ipod touch 5 için kılıf , ekran koruyucu bulabilirmiyiz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G3 3 / 32 GB Beyaz Renk
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozelden cevaplandi.
  • Bir ekleme yapmak istiyorum forumda bazi arkadaslar yanlis yonlendirme yapiyorlar. Amerikan verizon modellerinin kullandigi LTE bandlar avrupada satisa cikan cihazlarla ayni band frekanslarini kullaniyorlar.

Buhttp://www.apple.com/iphone/LTE/ linkten hangi cihazlarin hangi frekanslarla calistigini kontrol edebilirsiniz.

Elimdeki cihazlar A1429 olup verizon modelidir. Hem sim kilidi yoktur hemde Avrupada satisa cikanlarla ayni frekanslarla calismaktadir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.