Şimdi Ara

Iphone 5 Sim-Lock mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, amerikadan geçen hafta iphone 5 geldi, cihaza henüz sim kart takmadım sadece kutusundan imei numarasına bakıp pasaporta kaydettirmek için çıkarttım, ama telefona sürekli olarak ekteki uyarı geliyor. Acaba bu telefon sim lock mu? Alan kişi 700 dolara aldı, bildiğim kadarıyla bu sim lock olmayan versiyonun fiyatı.
     Iphone 5 Sim-Lock mu?



  • KArt takıp aktifleştirmeyi deneyin. Neyi bekliyorsunuz. Ondan sonra olanları paylaşın. Cihaz kartı görmüyorsa aten sim kilitlidir. Açtırmak için yöntem var. Legal yoldan aşağıdaki linkteki yazıdan inceleyebilirsiniz. Bir de piyasada gevey kartlar var kilit açmak için kullanılan. Ama durumun detaylarını bilmek lazım yorum yazabilmek için:

    Sim Kilitli iPhone'unuzu Yasal Yoldan Nasıl Sim Kilitsiz (Simfree) Yapabilirsiniz?




  • cihaz benim değil o yüzden kendi kartımı takmak için kestirmem vs gerekecek sonra kendi telefonumda kullanamayacağım o yüzden kart takamıyorum, bir de iade durumu olursa buna sim kart takmışsınız iade edemezsiniz derler telefon hepten kilitlenir diye korktum.

    gevey kartı bir arkadaşta görmüştüm, onu pek yapma niyetim yok legal yolu inceliyorum, bu bende çıkan mesajı alan kimse yok mu acaba?
  • Uyarida cikan numarayi google da aratsan sorunun yanitini bulursun. Bu numara Verizon musteri hizmetlerinin numarasi. Yani telefon sim kilitli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.