Bildirim
iphone 5 sıfırlama

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
iTunes derken, iCloud mu açık? Öyleyse yanlış bilmiyorsam faturan falan mevcutsa Apple destek yardımcı olabilir sana. Eğer iCloud açık değil(iPhone'umu bul) ise zaten sıfırlayabilirsin(ayrıca sınırlama kodunun da olmaması gerek)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla telefonda herşey açık her yere bi mail girilmiş ve şifresi unutulmuş. geçen arkadaşın biri pcye itunes yükle telefonu bağla geri yükleme yap dedi. onu deneyeceğim bu akşam. şifre falan istemez inşallah. @benim2 -
iCloud şifresi varsa sıfırlayamazsın veya güncel sürümü yükleyemezsin.
Pahalıya iPod almışsın. Geçmiş olsun. -
ipod değil iphone 5. iş yerinde yakın arkadaşımdan almıştım. bunun mutlaka bi yolu olmalı ya. bunun güvenlik amaçlı olduğunu biliyorum fakat ya telefon benimse ve ben telefonun şifresini unuttuysam? kendi başıma yapabileceğim hiç bir şey yok mu? çok mantıksız geliyor bu..
@Victor Branco@benim2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FREETAKILIR -- 17 Aralık 2015; 10:16:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: FREETAKILIR
ipod değil iphone 5. iş yerinde yakın arkadaşımdan almıştım. bunun mutlaka bi yolu olmalı ya. bunun güvenlik amaçlı olduğunu biliyorum fakat ya telefon benimse ve ben telefonun şifresini unuttuysam? kendi başıma yapabileceğim hiç bir şey yok mu? çok mantıksız geliyor bu..
@Victor Branco@benim2
Cihaz sana aitse ve faturası senin adına düzenlenmişse birlikte Apple Türkiye'ye başvurabilirsin. Onlar sıfırlayabiliyor.
Öbür türlü açmak mümkün değil. -
cihazın faturası yok. e o zaman bu ikinci el telefon alıp şifresini unutanlar çözüm bulamıyor mu buna? ellerinde mi kalıyor telefon? veya başkasının mailiyle mi kullanıyorlar telefonu? bir de bak mesela şurada şifresini unutulan iphoneu sıfırlıyor arkadaş. bunun oluru nasıl olmaz anlamıyorum :D kaç yıllık androidciyim bu iphone nasılmış böyle ya :D ve şimdi farkettim buradaki kilit telefonun ekran kilidiymiş :((((
@Victor Branco
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FREETAKILIR -- 17 Aralık 2015; 10:37:43 >
-
iCloud şifresi ayrı, ekran şifresi ayrı. Şifreyi hatırlayamıyorsa, fatura ibrazı yapılamıyorsa iPod niyetine kullanırsın ancak.
Telefoncuya satsan ancak parça niyetine alır senden. En temizi arkadaşına geri ver cihazı. -
peki bu telefonun mailini üzerime almam için hangi şifreyi hatırlaması gerek? bir sürü şifre isteyen yer var. icloud var iphonu bul var itunesmu app store mu öyle birşey var. @Victor Branco -
iCloud yeterli. -
hocam bu telefonda mail açıkmış. ben de appleın sitesine girip sıfırlama maili yolladım. mail geldi bilmemne@icloud.com mailinin şifresini değiştim. şimdi bu şifre sayesinde icloudu kaldırıp telefonu sıfırlayabilirim değil mi? @Victor Branco -
Yeni şifreyle App Store üzerinden bir şey indirebiliyorsan veya ayarlardan iCloud'a girip çıkabiliyorsan sıfırlayabilirsin. -
aynen. herşeyi kapadım çıkış yaptım falan sonra ayarlar >genel > tüm içerikleri ve bilmemneleri sil dedim. şimdi apple logosu geldi telefonu sıfırlıyor. e şimdi merak ettiğim olay; bu telefonu şifresiz kapatamıyorsak, mail zaten açık çıkamıyoruz yani. bununla yeni şifre isteyip sıfırlayabiliyoruz ama. çok saçma geldi bu iphone bana @Victor Branco
-
iTunes üzerinden restore ile temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim. Yedekleme almana gerek yok...
Tabii cihazda Jailbreak yoksa... -
telefonun içinde daha önce ne olan varsa sildim kendi mailimi girdim. bari arkadaştan fatura falan isteyeyim ileride sıkıntı çıkmasın. sonra bu telefon çalıntı falan der birileri.. @Victor Branco
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X