Şimdi Ara

iPhone 5 servise gonderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yurtdışından aldığım bir adet iPhone 5im var. Kişisel tercihden dolayı kılıf ve herhangi bir jelatin kullanmayan biriyim. Ve maalesef bunun sonucuna katlanmak zorunda kaldım ve telefonu yere düşürdüm ve köşelerinde birkaç sıyrık oluştu su parildayan kısımlarda. Telefonu kasa değişmesi icin servise gönderme imkanım var mı ve ortalama ne kadar tutar malum garantisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

• 1. arka kasada imei numarası yazar bu nedenle kasa değişimi yapılmaz yapılsa bile yan sanayi parça takılır
    2. cihazın yarı fiyatını ödersin
    bu nedenle kasa değişim olayına hiç girme derim
  • Renk değiştirebilir miyim? Onceden beyaz bayılıyordum ama bu aralar siyah çok hoşuma gitmeye başladı. Ayrıca kasa değiştirsem ama bende kalsa eski parça?

• Arkadasinda dedigi gibi astari yuzunu gecer hocam, hic bulasmayin, ayrica kaliteli bir teknik serviste yaptirmazsaniz cihazinizda kasa degisim sonucu sorunlar olabilir. Apple storelere filan gondermeyi dusunuyorsanizda degisim yapacaklarini sanmam, yapsalarda epey pahali olur.

• Ne yani güzelim telefon öyle mı kalacak! Kılıf kullan diyeceksiniz şiddetle hayır diyorum! O telefonun arka yüzünü bosuna aluminyum ve cam yapmamışlar degil mı? Kılıf kullanmamızı isteselerdi arkaya ne logo ne yazı ne de özel bir materyalle kaplarlardi. Boş siyah plastik yaparlardı arkayı! Kılıf felsefeme ters

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Unknown

Ne yani güzelim telefon öyle mı kalacak! Kılıf kullan diyeceksiniz şiddetle hayır diyorum! O telefonun arka yüzünü bosuna aluminyum ve cam yapmamışlar degil mı? Kılıf kullanmamızı isteselerdi arkaya ne logo ne yazı ne de özel bir materyalle kaplarlardi. Boş siyah plastik yaparlardı arkayı! Kılıf felsefeme ters

sakin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4s servis yok sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasa değişimi imkansıza yakın. Sadece şöyle bir seçeneğiniz var; sıvı teması v.b bir durum ile kullanım dışı kalmış ama kasa kısmında en ufak darbe olmayan cihazı tamamen söküp kendi parçalarınızı ona aktarabilirsiniz. Bunun dışında Nokia değil ki arka kapağı sök yenisini tak, yekpare gövde bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.