Şimdi Ara

İphone 5 şarj aletim orjinal mi arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki hafta önce vodafonedan aldım ip5 i beyaz renktedir fakat bundan önceki siyah ip5 imle şarj aletleri farklı. Telefon Kutuları da farklı öncekini aveadan almıştım bunu vodafonedan aldım bi bakarsanız sevinirim resmi de koyuyorum bu arada ios 7 yüklü ve şarj aleti şarj sırasında hiç bir sorun çıkarmadı şarj ediyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpisiko41xx -- 23 Ekim 2013; 14:18:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anladığım kadarıyla yeni telefon almışsın.

Kutusunun ss sini çekermisin acaba ?.

Birde o şarj aleti çakma. Benim turkcell den alıan iphone 5 im ile farklı şarj cizahları
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

anladığım kadarıyla yeni telefon almışsın.

Birde o şarj aleti çakma. Benim turkcell den alıan iphone 5 im ile farklı şarj cizahları

kutu şuan memlekette benim aveadan aldğım şarj aletiyle de farklı fakat ios7 çakma şarj aletini anlıyor diyorlar bende hiç bir sorun çıkarmadı kutusu da büyük kutu brighstar ın verdiği kutulardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxpisiko41xx

quote:

kutu şuan memlekette benim aveadan aldğım şarj aletiyle de farklı fakat ios7 çakma şarj aletini anlıyor diyorlar bende hiç bir sorun çıkarmadı kutusu da büyük kutu brighstar ın verdiği kutulardan

Hmm hocam anlamadım ki neden farklı saten madein china yazıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxpisiko41xx

quote:

Hmm hocam anlamadım ki neden farklı saten madein china yazıyor.

hocam zaten benim öncekinde de made in china yazıyordu

• Hepsi made in china ama benim bildiğim anlamanın yolu şarj aletinde usb çıkışında dibinde bir seri numara yazar,hatta az önce kendim çektim resmini altta bakabilirsin,şarj aleti orjinal vede iphone 5 den çıkan alet,keza seri numarası iphone 4s şarj aletinde de ipad mininin kutu içerisindeki şarj aletinde de var.

Resimler:

Dediğim gibi zoom yap resme usb dibindeki seri numarası belli oluyor.

Şarj aleti önemli bir mevzudur.
    Çakmalarda yada kalitesizlerde ev elektrik hattın iyi değil veya toprak hat yoksa genelde sorunlu oluyor.

Mesela:
    ''Cihazım şarjda tutamıyorum elektrik çarpıyor.''
    ''Cihazım şarjda ama dokunmatik çalışmıyor,yarısı çalışıyor kendi kendine dokunuyor vs.''
    Bu ve benzeri sorunların ana temeli şarj cihazından kaynaklı,yada usb kablosundan orjinal değilse kablo yada apple sertifika verdiği üreticilerden değilse çok sıkıntı çıkıyor,çinde bu yüzden akıma kapılıp ölen kadın haberi çıkmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre79

Hepsi made in china ama benim bildiğim anlamanın yolu şarj aletinde usb çıkışında dibinde bir seri numara yazar,hatta az önce kendim çektim resmini altta bakabilirsin,şarj aleti orjinal vede iphone 5 den çıkan alet,keza seri numarası iphone 4s şarj aletinde de ipad mininin kutu içerisindeki şarj aletinde de var.

Resimler:

Dediğim gibi zoom yap resme usb dibindeki seri numarası belli oluyor.

Şarj aleti önemli bir mevzudur.
    Çakmalarda yada kalitesizlerde ev elektrik hattın iyi değil veya toprak hat yoksa genelde sorunlu oluyor.

Mesela:
    ''Cihazım şarjda tutamıyorum elektrik çarpıyor.''
    ''Cihazım şarjda ama dokunmatik çalışmıyor,yarısı çalışıyor kendi kendine dokunuyor vs.''
    Bu ve benzeri sorunların ana temeli şarj cihazından kaynaklı,yada usb kablosundan orjinal değilse kablo yada apple sertifika verdiği üreticilerden değilse çok sıkıntı çıkıyor,çinde bu yüzden akıma kapılıp ölen kadın haberi çıkmıştı.

Teşekkürler dostum şarj aletinin orjinal olmadığını anladım ve apple resealer dan bir adaptör aldm bu vodafone un yaptığı adilikten başka hiç bişey değil avrupa şarj cihazını alıp çakmasını koyuyorlar büyük kutularda.. Benimki de büyük kutuydu zaten gittik bir daha 59 tl verdik ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.