Bildirim
iPhone 5 reset atıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Dostum Tanılar ve Kullanım Verileri kısmında panic.plist veya panic ips hatası var ise donanımsaldır garantiye gönder onlar düşünsün. Bende de aynı hata var şu anda, dün bir batarya sipariş ettim. Tahminim bataryada bir temassızlık var veya batarya ömrünü doldurdu. Benim AppleStore'e gönderesim var ama telefonu GeniusBar'lar Randevu veremiyor. Kendi işimi kendim görmeye çalışıcam. Eğer bir şeyler olursa buradan haberdar edebilirim seni. -
quote:
Orijinalden alıntı: Samilotte
Dostum Tanılar ve Kullanım Verileri kısmında panic.plist veya panic ips hatası var ise donanımsaldır garantiye gönder onlar düşünsün. Bende de aynı hata var şu anda, dün bir batarya sipariş ettim. Tahminim bataryada bir temassızlık var veya batarya ömrünü doldurdu. Benim AppleStore'e gönderesim var ama telefonu GeniusBar'lar Randevu veremiyor. Kendi işimi kendim görmeye çalışıcam. Eğer bir şeyler olursa buradan haberdar edebilirim seni.
iOS 7.1.1 güncelledim tüm ayarları sildim (restore değil) benimki şimdilik düzeldi umarım tekrarlamaz. -
Ben de bataryadan kaynaklı olduğunu söyleyecektim ama sıfırlama ile düzelmiş...inşallah tekrarlanmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caferhan -- 3 Mayıs 2014; 0:22:33 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Caferhan
Ben de bataryadan kaynaklı olduğunu söyleyecektim ama sıfırlama ile düzelmiş...inşallah tekrarlanmaz
Kardeşim inşallah tekrarlamaz ama tekrarlayacaktır. Benim telefon o kadar garip işler yapıyor ki kabı takınca da tut sim kartı takılı kullandığım zamana göre bile reset atabiliyor cümle garip oldu ama inşallah ne demek istediğimi anlamışsındır. Bir kaç örnek vereyim;
Telefonu ilk aldığımda 1 ay problem yaşamadım bir geziye gitmiştik biraz fotoğraf çektim akşam telefon kendi kendine kapanmaya başladı kabını çıkardım kapsız kullandım bir süre bu reset olayı olmadı. Wifi'nin biraz sorunlu çektiğini fark ettim restore edeyim derken sim kartı çıkardım Wifi çekmeyen yerden hemen Wifi ye bağlandı. Daha sonra restore ettim düzeldi. 1 ay sonra tekrar oldu bir kere başladı mı tekrarlıyor. O zamanlarda bataryadan kaynaklanayacağını düşünmemiştim fakat şimdi %7 iken şarjın %9'a çıkması, eskiden yan sanayi bir kablo ile şarj etmiş olmam biraz bataryanın üzerine odaklanmam gerektiğini hissettirdi bana. Kargo pazartesi gelir diye tahmin ediyorum değiştiricem bakalım.
-
Dün aynı problem bende de oldu,ekranlar karıştı dalgalandı. Home tuşuyla kilit tuşuna basılı tuttum,cihaz açıldı kapandı sonra düzeldi.Yazılımsal birşey olduğunu düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: mrhusnu
Dün aynı problem bende de oldu,ekranlar karıştı dalgalandı. Home tuşuyla kilit tuşuna basılı tuttum,cihaz açıldı kapandı sonra düzeldi.Yazılımsal birşey olduğunu düşünüyorum.
Herkes hemen hemen aynı anda yaşadığı için yazılımsaldır büyük ihtimal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Frankdal
quote:
Dün aynı problem bende de oldu,ekranlar karıştı dalgalandı. Home tuşuyla kilit tuşuna basılı tuttum,cihaz açıldı kapandı sonra düzeldi.Yazılımsal birşey olduğunu düşünüyorum.
İOS 6.x.x'den beridir bu panic.plist hatasını yaşayanlar var. Fakat iOS7'den sonra epey arttı gibi. Ben iOS 7.0.x'den beri yaşıyorum bu problemi son zamanlarda daha sık başıma gelmeye başladı. Kesinlikle donanımsal olduğunu düşünüyorum. @Frankdal sen telefonunu iOS7'den sonra hiç yan sanayi şarj aleti ile şarj ettin mi ?
-
quote:
quote:
quote:
İOS 6.x.x'den beridir bu panic.plist hatasını yaşayanlar var. Fakat iOS7'den sonra epey arttı gibi. Ben iOS 7.0.x'den beri yaşıyorum bu problemi son zamanlarda daha sık başıma gelmeye başladı. Kesinlikle donanımsal olduğunu düşünüyorum. @Frankdal sen telefonunu iOS7'den sonra hiç yan sanayi şarj aleti ile şarj ettin mi ?
Hocam ben yan sanayi kullanıyorum.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam ben yan sanayi kullanıyorum.
Ben de yan sanayi kullanıyordum bu problem çıktı. Şimdi sence yazılımsal mı yoksa donanımsal mı ?
-
Aynısı bende de var. Çok yüklendiğimde veya çok ısındığında ekran dalgalanıp elma çıkıyor ve açılıyor.
Restoreden sonra yine oldu. 3 defa restore ettim yine oldu. Fakat ilginçtir ki tanılar kısmında geçen hafta varken Apple diagnostics maili aldıktan sonra ve işlem yapıldıktan sonra panic hatası yok oldu.şimdilik bir sorun yok, kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ChasingTheSun
Aynısı bende de var. Çok yüklendiğimde veya çok ısındığında ekran dalgalanıp elma çıkıyor ve açılıyor.
Restoreden sonra yine oldu. 3 defa restore ettim yine oldu. Fakat ilginçtir ki tanılar kısmında geçen hafta varken Apple diagnostics maili aldıktan sonra ve işlem yapıldıktan sonra panic hatası yok oldu.şimdilik bir sorun yok, kullanıyorum
Geçmiş olsun diyelim öncelikle. Sizin şarj aletiniz orijinal mi yoksa yan sanayi mi ? Anladığım kadarıyla sizde de bu kapanmalar meydana geldikten sonra tanılar kısmında panic.ips hatası vardı fakat Apple'e mail gönderdikten sonra kayboldu diyorsunuz bu da ilginç. Ben de bu hatadan sizin gibi 2 ay süre bile ayrı kaldığım oldu sorunsuz 2 ay boyunca kullandım telefonu ama bir kere başgösterdi mi ardı geliyor inşallah sizde böyle bir şey olmaz. Bataryam pazartesi elime ulaşacak değiştiricem bakalım.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ChasingTheSun
Geçmiş olsun diyelim öncelikle. Sizin şarj aletiniz orijinal mi yoksa yan sanayi mi ? Anladığım kadarıyla sizde de bu kapanmalar meydana geldikten sonra tanılar kısmında panic.ips hatası vardı fakat Apple'e mail gönderdikten sonra kayboldu diyorsunuz bu da ilginç. Ben de bu hatadan sizin gibi 2 ay süre bile ayrı kaldığım oldu sorunsuz 2 ay boyunca kullandım telefonu ama bir kere başgösterdi mi ardı geliyor inşallah sizde böyle bir şey olmaz. Bataryam pazartesi elime ulaşacak değiştiricem bakalım.
Kutu cikisi kablom soyuldu fakat teknosadan apple onayli lightining kablo aldim. Adaptor de eski 3GS cihazımın orjinal kutudan çıkan adaptörü. Her şey orjinal yani
Ben bunla ilgili konu da açtım ama Apple'a destek maili attiktan sonra bana bir tanilama mesaji geldi ve cihazda birkac tarama yaptiktan sonra panic.ips uyarilari silindi.
Geniustan randevu almaya calisiyordum ama tani kaybolunca biraktim, yine tekrarlarsa alicam randevu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugün 1-2 defa daha oldu
quote:
quote:
Kardeşim inşallah tekrarlamaz ama tekrarlayacaktır. Benim telefon o kadar garip işler yapıyor ki kabı takınca da tut sim kartı takılı kullandığım zamana göre bile reset atabiliyor cümle garip oldu ama inşallah ne demek istediğimi anlamışsındır. Bir kaç örnek vereyim;
Telefonu ilk aldığımda 1 ay problem yaşamadım bir geziye gitmiştik biraz fotoğraf çektim akşam telefon kendi kendine kapanmaya başladı kabını çıkardım kapsız kullandım bir süre bu reset olayı olmadı. Wifi'nin biraz sorunlu çektiğini fark ettim restore edeyim derken sim kartı çıkardım Wifi çekmeyen yerden hemen Wifi ye bağlandı. Daha sonra restore ettim düzeldi. 1 ay sonra tekrar oldu bir kere başladı mı tekrarlıyor. O zamanlarda bataryadan kaynaklanayacağını düşünmemiştim fakat şimdi %7 iken şarjın %9'a çıkması, eskiden yan sanayi bir kablo ile şarj etmiş olmam biraz bataryanın üzerine odaklanmam gerektiğini hissettirdi bana. Kargo pazartesi gelir diye tahmin ediyorum değiştiricem bakalım.
hocam batarye geldikten sonra performansından memnun kalırsanız; aldıgınız adresi, fiyatını, degiştirirken nelere dikkat etmem gerektiğini yazar mısınız? batterydoctor pro bataryamın ömrünün %85 kaldığını söylüyor bende şikayetciyim değiştirmek istiyorum.
-
quote:
Bugün 1-2 defa daha oldu
Apple sitesinden web uzerinden destek gibi bi bolum var orada birkac cumleyle anlatin diyor oraya sikayetini panic.ips seklinde yazip mail adresini falan verin telefonun kendi kendine kapandigini da yazin. Daha sonra sana bir iki dk icinde donus yapiliyor diagnosis yapicaz diye. Bir dene bakalim neler olacak
Ben bu islemi yapinca diger tanilarimda silindi ve ici bombos oldu. Cihazim da kapanmadi birkac gundur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChasingTheSun -- 3 Mayıs 2014; 21:00:29 >
quote:
Orijinalden alıntı: bilgialp
quote:
quote:
hocam batarye geldikten sonra performansından memnun kalırsanız; aldıgınız adresi, fiyatını, degiştirirken nelere dikkat etmem gerektiğini yazar mısınız? batterydoctor pro bataryamın ömrünün %85 kaldığını söylüyor bende şikayetciyim değiştirmek istiyorum.
Tabiiki de paylaşırım arkadaşlar. YouTube'de zaten bir çok iPhone 5 batarya tamiri ile ilgili video mevcut. Bataryanın da orijinal olması elbet fark eder ama Apple yedek parça olayına hiç sıcak bakmıyor. Orijinal batarya isteyenler ikinci el sitelerinde bulunan Anakartı yanmış veya sıvı temaslı ürünlere yönelsinler.
Apple'ın en kötü telefonu şu zamana kadar galiba iPhone 5. Sürekli hatalar, şikayetler ve eleştiriler hiç eksilmedi. Apple tarafından resmi olarak duyrulan On/Off tuşunun hatalı olan iPhonelar için ücretsiz tamir servisi yapılacak denildi. iPhone 5S çıkar çıkmaz satıştan kaldırıldı ki AppleStore'da iPhone 4S'in satışı devam ediyordu. Bir şeyleri yanlış yaptıklarının, iPhone5'in Apple tarihinde kötü bir jenorasyon olduğunu kabul ettiler. Bazı hataları düzeltemeyeceklerini bile bile yeni güncelleme ile gidericez denildi fakat o da hezeyanla sonuçlandı. Velhasıl iPhone 5 alanlar Steve Jobs'u daha çok arar oldu.
-
-
Hocam ben 2 gündür reset atma olayı ile karşılaşmıyorum yeni bataryaya ihtiyaç duymuyorum.
quote:
Hocam ben 2 gündür reset atma olayı ile karşılaşmıyorum yeni bataryaya ihtiyaç duymuyorum.
Yukarıda da söylediğim gibi donanımsal bir sorundur tamamen düzelmesini bekleyemezsin tekrar aldığın zaman bu yazdığım aklına gelsin dostum.
Benzer içerikler
- true tone şarj yer mi
- iphone meşgule atma
- ikos k7 nedir
- eski telefonun imei numarasını yeni telefona aktarma iphone
- çift sim yurtdışı telefon kullanım süresi
- iphone"dan bilgisayara fotoğraf aktarma
- 15 pro max vs 16 pro max
- telefonum dinleniyor mu
- iphone 17 beklenir mi
- iphone 17
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X