Şimdi Ara

iPhone 5 piyasa ? BAKIN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 5 im var Satışa çıkardım 900 den ama hiçbir Alıcı sıcak bakmıyor sizde görüşlerinzi bildirir misiniz? Telefon tertemiz çiziksiz kutulu aksesuar fatura vs hepsi tam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla ablacım ben 800 tl ye aldım aralık 2014 felandı yani telefon tertemiz . eylül 2015 e kadar da garantisi var

ama senin telefonunun garantisi var mı faturası var mı kutusu var mı ve temizse benim tahminim 850 felan makul fiyat telefoncular bildiğin gibi pahalıdır onlara sor 900 tl piyasası ama sen satmaya kalk 650 700 verirler telefon işi böyle abla
  • quote:

Orijinalden alıntı: milenyum60

valla ablacım ben 800 tl ye aldım aralık 2014 felandı yani telefon tertemiz . eylül 2015 e kadar da garantisi var

ama senin telefonunun garantisi var mı faturası var mı kutusu var mı ve temizse benim tahminim 850 felan makul fiyat telefoncular bildiğin gibi pahalıdır onlara sor 900 tl piyasası ama sen satmaya kalk 650 700 verirler telefon işi böyle abla

Telefoncular 700 mü fiyat verir

• telefoncuların işi bu senden düşük fiyata alırlar bak abla ben bilgisayar bölümü okuyorum yani çalıştım bi bilgisayarcıda piyasa bellidir zaten sahibinden vs bak istersen önce senden telefonu alır ucuza parça değişenler var haberin bile olmaz ama güvendiğin varsa bilemem sonra o piyasadan ya aynısı yada üste satar üst fiyattan başlar piyasa fiyatına kadar iner sen ha bak bu baya indi der alırsın bu işler böyle ama telefoncuya satma derim ben sordum telefonu aldığımda 650 dedi bana sen elden 800 850 900 piyasa fiyatı bu dediğim gibi istersen sen sahibinden e bak orda daha iyi anlarsın zaten
  • eskidi artık 800 den yukarısı zor ikinci elde
  • Bence öldürmüşsunuz fiyatı 4 s hala 650 civarlarında piyasası

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

Bence öldürmüşsunuz fiyatı 4 s hala 650 civarlarında piyasası

valla istediğin yere sor bilen birisi 800 den fazla vermez be abi ha böyle iphone diyen meraklılar var onlar 950 900 bile verir orasını bilemem :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen ay ben 32gb siyah boyası atmış cihazımı sahibinden aracılığıyla 1050 ye sattım bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: milenyum60

quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

Bence öldürmüşsunuz fiyatı 4 s hala 650 civarlarında piyasası

valla istediğin yere sor bilen birisi 800 den fazla vermez be abi ha böyle iphone diyen meraklılar var onlar 950 900 bile verir orasını bilemem :D

Sormama gerek yok ben isin içindeyim siz 750 den falan verdiyseniz 5 i ( temiz çiziksiz garantili ise ) piyasa böyle değil kardeş siz ucuza kaptirmissiniz 10 gün once 950 den verdim bi ip 5 i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_lowe -- 22 Şubat 2015; 18:11:29 >
  • sevgisec S kullanıcısına yanıt
    Telefonun saglam durumdaysawww.brightmobil.com adresinden de satabiliyorsun kargoyla gonderiyorsun cihazini hesabina geciyor para hani telefoncu gezmeden satmak istiyorsan bu tercih olabilir 5 i 900 e de satman zor suan ki piyasa da,

• Geçen hafta 6 ay garantili swap cihazı 1000 liraya sattım. Aralık ayında değiştirilmişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak 2013 te yurt dışı (Amerikadan) gelme iphone 5 i satıp iphone 6 almak istiyorum. İphone 5 in hiçbir sorunu yoktur. İOS 8.1.3 en son güncel yazılım yüklü. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Brightstar takas yapıyor mu?
  • tuz buz eder kırarım genede satmam heleki 900 liraya imkansız ios 6 lı cihazlar doğubankta 1200 den gidiyor eksileyeceklere adres veriyorum giriş kapısında kuyumcuun yanındaki dükkan 6.1.2 li beyaz 5 e 1200 dedi ki forumdada 1100 e satanlar çok oldu o yüzden 700 isteyen ölücüler anca avucunu yalar
  • Bu telefoncularda piyasayı öldürüyor resmen.. alıyorlar üzerine minimum 200 TL ekleyip satıyorlar..

iPhone5 tuş muhabbetine telefonum tamamen değişti sıfır jelatini üzerinde 32 gb beyaz bakalım fiyat düşünüyorum bende kaç desem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevgisec

Arkadaşlar iPhone 5 im var Satışa çıkardım 900 den ama hiçbir Alıcı sıcak bakmıyor sizde görüşlerinzi bildirir misiniz? Telefon tertemiz çiziksiz kutulu aksesuar fatura vs hepsi tam

Bence tok Satıcı olun aceleci olmayın 1000 lira isteyin çevrenizde elden satarsınız en kötü 900 tlye sitelerde sorunlu olan cihazlarda var temiz yazıyorlar filen 800 filan ama zaten arızası olan cihaz için o para bile çok saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.