Şimdi Ara

Iphone 5 kilitlendi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ıphone 5 kullanıcısıyım tel pc ye bağlıydı güncelleme varmış güncelliyim dedim sonra tel yeniden başlatırken kendini usb tanımadı uyarısı geldi pc den telin ekranda usb kablo ve itunes logosu öyle kaldı kilitlendi hiç bişey yapamıyorum acaba normale döndürmek için ne yapabilirim acil yardımlarınızı bekliyorum lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Jailbreak var mıydı?

hayır
  • Dfu moda alip yazilimi shift restore ile tekrar yukle

Gerekli ios surumu forumda veya getios da mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReKi

quote:

Jailbreak var mıydı?

hayır

Home ve power tuşuna birlikte yaklaşık 15-20 sn basılı tutun sonucunuzu bekliyorum

bişey olmadı hocam hala aynı
  • quote:

Dfu moda al. Bilgisayara bağla telefonu. Elma logosundayken home ve poweer tuşu basılı tut. Ekran bi anda kapancal kapattıktab sonra home tuşuna basmaya devam et 10 sn daha

dfu modu nedir o moda nasıl alıyoruz
  • quote:

quote:

quote:

Dfu moda al. Bilgisayara bağla telefonu. Elma logosundayken home ve poweer tuşu basılı tut. Ekran bi anda kapancal kapattıktab sonra home tuşuna basmaya devam et 10 sn daha

dfu modu nedir o moda nasıl alıyoruz

Anlattıgım dfu moddu. Nasıl alınacağını anlattım

hocam olmuyor usb kablo ve itunes logosu çıkıyor tuşlara basıyorum elma çıkıyor sonra kayboluyor kaybolunca home tuşuna basıyorum sadece yine usb kablo ve itunes logosu çıkıyor

• Home+Power ile kapatıp işlemlere yeniden başlayın. Ekran kapanana kadar basılı tutun
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Home+Power ile kapatıp işlemlere yeniden başlayın. Ekran kapanana kadar basılı tutun

olmadı yine aynısı oluyor ya acaba beyni filan mı yandı
  • beyin yanmaz.cihazın pilini bitirmeye çalış bide.tabi bi kaç kişiye daha sor ben sadece öneri veriyim dedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncemrul

beyin yanmaz.cihazın pilini bitirmeye çalış bide.tabi bi kaç kişiye daha sor ben sadece öneri veriyim dedim :)

dostum tel açılmıyor sadece bahsettiğim ekran çıkıyor usb kablo itunes logosu
  • Ne büyük bir olay yaptınız arkadaş.

Telefonu eline al daha sonra home+power tuşlarına aynı anda 10 sn kadar basılı tut. Ekran gidene kadar. Ekran gidince yukardan(power) tuşundan elini çek sadece home butonuna 5 sn içinden say ve bırak itunes bağla restore et.
  • Telefonu kapat
    Usb kablo ıle pc bagla ıtunes acma
    Kapama tusu ıle home tusuna basılı tut.
    sonra kapama tusuna basmayı bırak fakat home tusuna bılgısayar donanım bulundu dıyene kadar sakın bırakma
    gerısını zaten yaparsın restore etmıs olur son surumu yukler telefonun 20 dk ıcınde acılır.
  • Yahu arkadaş nasıl yapacam diye sorana kadar, bir google'a yazsan, bir youtube'a yazsan çoktan öğrenmiştin nasıl DFU moda alınacağını, burda da 10 kişi söylemiş hala yapamamışsın.. DFU moda alarak iTunes'a bağla, restore et..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Yahu arkadaş nasıl yapacam diye sorana kadar, bir google'a yazsan, bir youtube'a yazsan çoktan öğrenmiştin nasıl DFU moda alınacağını, burda da 10 kişi söylemiş hala yapamamışsın.. DFU moda alarak iTunes'a bağla, restore et..

güzel kardeşim oralarada baktım hep jailbreaktan bahsediyor bizde biliyoruz araştırmayı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Yahu arkadaş nasıl yapacam diye sorana kadar, bir google'a yazsan, bir youtube'a yazsan çoktan öğrenmiştin nasıl DFU moda alınacağını, burda da 10 kişi söylemiş hala yapamamışsın.. DFU moda alarak iTunes'a bağla, restore et..

güzel kardeşim oralarada baktım hep jailbreaktan bahsediyor bizde biliyoruz araştırmayı

Güzel kardeşim, bulduğum ilk video bu;

http://www.youtube.com/watch?v=ofpinyGlQ8I

Neresinde jailbreak var bi gösterirmisin sana zahmet?

• Benim iphone 5 de aynı arıza oldu. Önce konuşurken ekran gitti.Sonra 1-2 sefer kendi kendine kapandı. Home-kapama tuşuna uzun süre bastım açılmadı veya kafasına göre takıldı elmada kaldı vs..Ayarlar-genel-hakkında-tanılar kısmında panic.plist hatası yazıyorsa donanım arızası dediler.Bende amerika ya garantiden gönderdim. Bakalım 2-3 hafta sonra arkadaş gelecek ,değişim yapıyorlar dediler ama bakalım ne olacak.

Not: Sayısız defa restore yaptım, 6.1.3 yükledim nafile. Zaten aynı arızaysa dfu mod yükleme yapmayacak, 1604 gibi hatalar verecek.Sadece usb kablo resmi çıkınca yükleme yapacaktır.Uğraşırsanız açılıyor ama bende tekrar kapandı .İnşallah sizinki düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magellan74 -- 22 Mart 2013; 19:36:26 >
  • aga şimdi ikinci el 5s gold aldım kardeşim yanlışlıkla bi şeylere bastı ekranda i phone er deaktivert koble til i tunes yazıyor ne yaparak sıfırlayabilirim telefonu acil yardımcı olabilirmisiniz ?
  • i.can03 İ kullanıcısına yanıt
    Norveçcehttp://support.apple.com/no-no/ht1212

Türkçehttp://support.apple.com/tr-tr/HT1212

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 29 Kasım 2014; 21:53:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.