Şimdi Ara

iPhone 5 Kilit Tuşu Arızası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • up
  • Teknik servise gelen cihazlar onarımy yapılmazsa sadece değişim yapılmaktadır.
  • Merhabalar arkadaşlar okuduğum mesajların tamamında kilit tuşu basmamasıyla ilgili fakat benimki home tuşuna basmadan screenshot alıyor pil 5 saat den fazla dayanmıyor 3 aylık telefon halbuki ne yapabilirim vatandan aldım garanti servisi GENPA bende pek olumlu haberler okumuyorum genpa ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum..
  • ++++++++++++++++ yardım lütfen +++++++++
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ikincieliletişim

    Teknik servise gelen cihazlar onarımy yapılmazsa sadece değişim yapılmaktadır.



    Şöyle bir sıkıntı var yalnız telefonu hediye olarak kazandım Turkcell'den. ve dün Genpa'ya gittim konuuy anlattım, faturası olmadığı için direk Turkcell'le görüşmeniz gerek sizden Genpa her halükarda fatura talep edecektir filan dediler. İyice yılan hikayesine döndü iş ya :/ Bu konu ile ilgili bilginiz varsa paylaşır mısınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: magnumibo

    quote:

    Orijinalden alıntı: matterouge

    quote:

    Orijinalden alıntı: magnumibo

    Merhaba.
    İphone 5 32 gb beyaz telefonumu genpa trabzon servisine kilit tuşu arızası sebebi ile yolladım. Açıklama kısmına "TELEFONUMUN KAPATMA TUŞU BAZEN ÇALIŞMIYOR (ÖZELLİKLE SAĞ TARAFINA DOĞRU BASILINCA)." Yazdım. Onlar ise "
    Arıza açıklama: TELEFONUMUN KAPATMA TUŞU BAZEN ÇALIŞMIYOR (ÖZELLİKLE SAĞ TARAFINA DOĞRU BASILINCA). KASA ÜST SAĞ VE SOL ALT KÖŞESİNDE EZİLMELER VAR.KASADA ÇZİKLER VAR.KAPAKLARDA BELRİGİN ÇİZKLER VAR. Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI İç-Dış IMEI Kontrol Edildi" diye kayıt açmışlar. kontrol ettiğimde "Durum: İşlemler tamamlandı (Teslim alınabilir)
    Onarım detayı: Mekanik Parça Değiştirildi" yazıyor.
    Bildiğim kadarı ile apple parça değişimi yerine cihaz değişimi yapmaktadır. Servisin yaptığı mekanik parça değiştirildi işlemini apple merkeze bir şekilde iletsem sonuç alabilir miiyim.


    Ne kadar sürede bu mesajı attılar?

    Apple direk değişim yapıyor ben yurtdışı ile görüştüm. Buradan alsaydınız ya da telefonunuz uluslararası garanti kapsamında olsaydı değişim yapılırdı. Ülkenizde bu sistem mevcut değil gibi bir cevap verdiler...

    Benim de aynı sıkıntım var. Sağ taraf hiç algılamıyor, sol taraf ise arada bir.

    Telefon servisten geldi ve dedikleri gibi tamirat yapılmış.

    Kaç günde geri aldınız? Nereye vermiştiniz?




  • Xonebhia X kullanıcısına yanıt
    İnanın 1 aydır bu mevzu ile uğraşıyorum. Yorumlar okuyorum, Turkcell'le görüşüyorum en sonnunda dayanamadım Genpa'ya gittim. Bütün kötü yorumları söyledim, aldırış etmeyin insanlar karalıyor filan diyorlar da bunun yalan olduğunu bilyoruz :)

    Cidden zor iş. Bir de bana hediye kazandığım için faturam olmadan işlemi sadece Turkcell'in yapableceğini söylediler. Turkcell'le görüşüyorum, o da Genpa'ya gidin diyor. Vallahi sıkıldım bu işten.
  • İphone alırsan yamulur da kırılırda parçalanırda ama wp öylemi her konuda mükemmel wp fp dir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.