Şimdi Ara

Iphone 5 kaplama gold renginde (sadece takas)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz alt üst gold şeklinde kırılmaz cam olarak kaplanmıştır. Yanında şarzı verilecektir. Sadece üst tuşu sıkıntı, sıkıntı olarak zor basılıyor yani bir sabit yeri var basılınca kapanıyor yani zor kapanıyor diyim. Onun için hiç kullanmıyorum sadece kısa yoldan kapatılan uygulaması var onu kullanıyorum. Cihaz gri renkte normalde. Yanları için özel kaplama çıkarmalı aldım rengine uyacak şekilde. Fiyat konusu 750 diyorum. Ama takasa açığım önceliğim takas.
    Not düşeyim, kendim ressam olduğum için sürekli online olmam lazım onun için cihazı ilk karşı taraf göndermesi lazım.
    Hocam öyle şeymi olur falan muhabbete hiç girmeyelim zorla birşey yapmıyorum :) Benim düşüncem bu yönden.
    R10 daki konum;
    http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1568699-iphone-5-kaplamali-gold-seklinde-takas-olabilir.html
    Cihaza ait resimler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sevgili çiko o kadar vuruğu olan bir telefonun 750 lira etmesi için modelinin 5s olması gerekir. 5 için fiyatın maalesef yüksek. Sürekli online sürekli şarj, 6 plus gücün yeterse işini görür iyiymiş şarjı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Sevgili çiko o kadar vuruğu olan bir telefonun 750 lira etmesi için modelinin 5s olması gerekir. 5 için fiyatın maalesef yüksek. Sürekli online sürekli şarj, 6 plus gücün yeterse işini görür iyiymiş şarjı.

Sağol hocam, zaten hani satma niyetinde değilim takas önceliğim ama hani fiyat belirtmedi diye ondan fiyat koydum. teşekkürelr :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.