Şimdi Ara

İphone 5 ios 9.3.1 den 8.4 e donus yapma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone 5 cihazımı 9.3.1 den 8.4 e dondurmek istiyorum. İpsw sitesinde imzasiz surumleri mevcut.

Jailbreak ios9.x.x icin 64 bit yani 5s ve ustu icin mevcut. Bende ios surumunu 8.4 e cekip jb yapmak istiyorum. Gerekli yontemleri nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 21 Mayıs 2017; 21:20:50 >

• 32 bit için olur mu bilmem ama iOS 9.1 için jailbreak var. 9.1 sürümünde iken 5s'e uygulamıştım. Diğer soruya gelince, yasxışım yükseltmesini iOS 10 dışında yapamazsın. İmzalar kapalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Hocam tam konuyu guncelledim cevap yazmissiniz. Biraz daha arastirmayla 32-64 bit olayini anladim. Shsh kaydi vs mevzusu var ancak 2014-2015 kayitlari mevcut. Onlarda o zamanda yapilmis iphone 6 vs icin. Ben iphone 5 icin ne gerekli onlara bakicam artik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    Shsh kaydı konusunda hiç bilgim yok :)

• 9.3.1 sürümünde zaten jailbreak mevcut

Ben 9.3.4 sürümündeyim ve jbli kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 21 Mayıs 2017; 22:15:32 >
  • FRIENDS kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam ama ios 9.x.x sürümlerinde 64 bit jb destekleniyor yani 5s ve yukarısı modeller için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    Hayır işte , benim cihazım iphone 5

32 bit cihazlar için Ios 9.1-9.3.4 arası jb mevcut

Eve gidince editlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 23 Mayıs 2017; 16:12:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden 8-9-10" değilde 7" tablet?
    13 yıl önce açıldı
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Merakla beklemedeyim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Merakla beklemedeyim hocam.

home depot + odysseus downgrade

• http://wall.supplies

Download ipa ( RC3) yazan yerden ipa dosyasını bilgisayarınıza indirin.

http://www.cydiaimpactor.com

Cydia impactor , indirin ve çalıştırın

İndirdiğiniz ipa dosyasını cydia impactor ekranına sürükleyin veya seçeneklerden install ipayı tıklayıp indirdiğimiz dosyayı telefonunuza kurun.

( ben kendi icloud hesabımı girerek kurulum yaptım)

Iphone ekranında " Home Depot" uygulamasına dokunun , enable jailbreak ve use provided offsets

Cihaz jailbreakli olarak yeniden başlatacak

Semi tethered olduğu için telefon kapandığında home depot'u kullanarak tekrar jb yapabilirsiniz.

Kullanıcı sürümünde cydia impactor uygulamaları 1 haftalığına lisanslıyor ( lisanslamak doğru terim mi bilmiyorum , neyse ) Yani home depotu kullanıp jb aktif etmek için ( telefonunuz kapanırsa) her hafta cydia impactor ile lisansı yenilemeniz gerekecek.

Eğer 1 hafta sonra telefonunuz kapanırsa ve home depot kullanılamaz durumdaysa

Cydia impactor ile ipa dosyasını kurmaya çalışırsanız hata verecek.

Önce cydia impactor seçeneklerin bir sekmesinden " revoke certificate" kısmına gelip girdiğiniz icloud hesabını girin , sonra ipayı kurun.

Sorun çıkarsa fotoğraflarla destekleyebilirim isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 24 Mayıs 2017; 18:58:3 >

Çok teşekkür ederim hocam. Denemeye başlamadan önce:

Telefonu hiç kapatmadık yani 3-4-5 ay kapanmadı telefon, yine de lisans yenileme gerekli mi yoksa kapanmadığı sürece gerek yok mu ?

Bu bahsettiğim aralıklarda şarjı biterek kapandı diyelim. Şarja takıp açtığımda bir problem yaşamadan tekrar jb yapıp (telefon üzerinden bilgisayar gerekmeden) kullanıyorum değil mi hocam yanlış anlamadım ?

Diyelim 2 ay sonra telefon kapandı açıldı, home depot kullanılamaz durumda. İlla bilgisayardan jb mi yapmam gerek yoksa jbsiz telefonum çalışmaya devam eder mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Çok teşekkür ederim hocam. Denemeye başlamadan önce:

Telefonu hiç kapatmadık yani 3-4-5 ay kapanmadı telefon, yine de lisans yenileme gerekli mi yoksa kapanmadığı sürece gerek yok mu ?

Bu bahsettiğim aralıklarda şarjı biterek kapandı diyelim. Şarja takıp açtığımda bir problem yaşamadan tekrar jb yapıp (telefon üzerinden bilgisayar gerekmeden) kullanıyorum değil mi hocam yanlış anlamadım ?

Diyelim 2 ay sonra telefon kapandı açıldı, home depot kullanılamaz durumda. İlla bilgisayardan jb mi yapmam gerek yoksa jbsiz telefonum çalışmaya devam eder mi ?

Rica ederim

10 gün sonra telefonunuz kapanırsa jailbreak yapmak için bilgisayara ihtiyacınız olacak ( jailbreak yapan uygulamayı telefonunuzda açmanız lazım , lisansladıktan 7 gün sonra kullanılamaz hale geliyor bunun için bilgisayardan bu lisansı yenileyeceksiniz)

Örnek A : Bugün uygulamayı kurup jb yaptınız

Telefon kapanmazsa 3 gün sonra

Hem uygulama çalışır , hem jb devam eder.

Telefon kapanmazsa 10 gün sonra

Uygulamanın lisansı geçer , çalışmaz ama jb devam eder

3 gün sonra telefon kapanırsa

Uygulama çalışır , jailbreak gider. Telefonu açtığınız zaman bilgisayar gerekmeden uygulamayı açıp jb aktif edebilirsiniz

10 gün sonra telefon kapanırsa

Uygulama açılmaz , jb gider. Jb yapmak için önce telefonu bilgisayara bağlayıp uygulamayı tekrar kurmanız lazım , sonra jb aktif edilir.

Uygulama dediğim cydia impactor ile kurduğumuz Home Depot (ipa dosyasın, jb aracı)

Eyvallah hocam. Dün yaptım 1 dakika sürmedi, gayet basit bir şekilde kuruldu. Tekrardan teşekkür ediyorum hocam.

Yenimkonu açtım tweak önerisi için. İlk olarak jb yapma sebebim CCsettings kurdum. Sonra işime yarayan 1-2 tweak daha kuracağım. Sizinde öneriniz varsa sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.