SONUNDA ÇÖZÜLDÜ arkadaşlar benim sorunum şuydu jb ios 6.1.2 iphone 4s kullanıcıyım ancak şarjla ilgili falan sıkıntılar oluşmaya başladı bende son sürüme güncellemek için restore yapayım dedim . power tuşu ve home tuşu ile cihazı formatladım restore için bağladım bilgisayara "3014" hatası aldım hosts dosyasında apple ile ilgili satır var o satır ile ilgili ama bende o satır yok. hosts dosyasını komple sildim olmadı daha sonra orjinal hosts dosyası oluşturdum olmadı apple ile ilgili olan satırı içine eklkedim bu sefer 3194 hatası almaya başladım. bu hatadan sonra itunesi falan sildim tekrar yükledim pcye sürekli reset attım dns ayarlarını "4.2.2.2, 4.2.2.1" yaptım falan tekrar restore ettirdim şükürler olsunki bu sefer oldu. yani işin özü belki mantıksız ama hosts dosyası içinde apple ile ilgili satır olmayanlar önce ekleyin bilgisayara reset atın deneyin olmazsa silin apple ile ilgili olan satırı tekrar deneyin denemekten zarar gelmez :) ama 4 saat uğraştım az daha yapamasaydım telefonu fırlatıcaktım dışarı :) hayırlı forumlar :)
quote:
Orijinalden alıntı: 123oo
sende ekle abi son satıra
74.208.10.249 gs.apple.com
bu satiri ekleyin diyen de var silin diyen de? nasli olcak
siliyorum bi hata 27 ekliyorum bi hata 3004 cikiyor arkadas 4 saattir ugrasiyorum telefon dfu modda kaldi yabanci forumlarda bataryayi degisince sorun cozulcegini yazmislar benimde zaten bataryamin suresi dolmustu degismeyi dusnuyodum ama tel bbirden kapaninca surekli itunes yazip altinda kablo isaretli ekran geliyor arka plan siyah zaten rutin olarak boyle...
yarin telciye goturup yeni batarya isticem umarim cozulur ios 7 deydim ios 9.3.5 e guncellerken o hatalari aldim bu arada.... umarim bilgilerim silinmez 6000 resim ve 450 rehberim vardi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme