Bildirim
iphone 5 internet sorunu (wifi değil)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: EraGoN94
arkadaşlar iphone 5 kullanıcısıyım 10gün önce hücresel veri ile internette geziyordum fakat paketimim kotası dolunca hücresel veriyi kapattım bugun kotam yenilendi hücresel veri ve 3gyi açtım fakat internete girmiyor wife oldugunda bunu nasıl düzeltebilirim? saygılar..
internet ayarlarını sıfırla girmesi lazım paketinin yenilendiğinden emin ol -
paketin yenilendiğine eminim aradım yeni paketim aktifleşmiş , telefonun ayarlarını sıfırladım olmadı. -
avea ile konustum internet ayarlarınız kapalı gözüküyor dedi 48saat içinde dönücekler bana anlamadığım nokta ise 10 gün önce nasıl dirdiğimdi .. -
quote:
avea ile konustum internet ayarlarınız kapalı gözüküyor dedi 48saat içinde dönücekler bana anlamadığım nokta ise 10 gün önce nasıl dirdiğimdi ..
güncel değilse bi güncelle dostum ios6.1 e. kara karıştırıcı bir durum gerçekten -
az önce güncelledim fakat sorun hala devam etmekte.. -
quote:
avea ile konustum internet ayarlarınız kapalı gözüküyor dedi 48saat içinde dönücekler bana anlamadığım nokta ise 10 gün önce nasıl dirdiğimdi ..
Avea ayni sorunu dun bende yasadim duzeldi somdi sebekeyle ilgisi var galiba avea ile gorusun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: geceleriişgören
quote:
Avea ayni sorunu dun bende yasadim duzeldi somdi sebekeyle ilgisi var galiba avea ile gorusun
bilmiyorum bakalım müşteri hizmetleri 48 saat içinde döneceklerini söyledi onu bekleyeceğim bakalım artık. -
bu sabah müşteri hizmetleri aradı açtıklarını söylediler sorun hala devam etmekte . -
arkadaşlar acaba hücresel veride internet paylaşımı yazan yerlerlemi alakalı orda APN falan var onla ilgili olabilirmi. -
arkadaşlar telefonun ayarlarını sıfırladım ve sorunlar düzeldi . -
Aynısı banada oldu iphone 5s de power+home tuşuna apple simgesi gelene kadar basılı tuttum ve tekrar açıldığında düzelmiş oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X