Bildirim
İphone 5 ımeı kırılır mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
iPhone cihazlarda imei kırdırma gibi olay söz konusu değil. Bulursan güvendiğin birinden pasaport kaydı yaptır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlışınız var jailbreak sonrası ımeı değiştirilebiliyor. Ziphone vb. programlar ile. Yaptıran bir çok kişi gördüm ama onlarla bağlantım koptu . İos sandığınız kadar "kusursuz" değil. Her şey gibi -
imei kırıp kullanmayı düşünüyorsan hiç uğraşma git samsung al ona yap,hem iphone gibi telefon kullanıpta imei attırmak anlamsız,manasızdır.telefonun ne 4g sinden yararlanabilirsiniz nede internet hızından
imei kırdırmak attırmak ios lu cihazlarda sadece 1. sürüm iphone 2g dediğimiz cihazda mümkündü
kesin bilmiyorum ama tahmin ediyorum ki yazılım güncellemeleri ile bu açık kapatılmıştır
eğer ki ios lu cihazlara imei atmak mümkün olsaydı ki olmadığı aşikar
jb yapmak bile son sürümlerde mümkün değil
tr iphone cenneti olurdu
bu arada yanlış bilgilendirme yapmayalım
imei atılan cihazlarda(android samsung,lg,htc ) atılan imei nin hangi cihaza ait olduğu önemli olmamakla beraber
tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz
3g mms olsa 4g vs vs -
Arkadas yukarda yazmis. Iphone 1 haric oyle bir durum yok. Imei degistirilemez iphone da.
quote:
Orijinalden alıntı: Luckyluck23
Yanlışınız var jailbreak sonrası ımeı değiştirilebiliyor. Ziphone vb. programlar ile. Yaptıran bir çok kişi gördüm ama onlarla bağlantım koptu . İos sandığınız kadar "kusursuz" değil. Her şey gibi
Senin yanlışın var. Ziphone ios 1.1.4'e kadar destekliyor. Anlayacağın 6 sene öncesinin ios versiyonunu.Felsefe yapmaya gerek yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X