Şimdi Ara

İphone 5 ımeı kırılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • jailbreak ve ziphone gibi programlar ile yapılabiliyor deniliyor arkadaşlar bu doğru mu ? Veya yapmayı bilen varmı ? 150 TL para vereceğim beceren olursa bir türlü pasaport bulamadım. Ayrıca pasaportu olan arkadaş varsada 200 TL verebilirim.

• iPhone cihazlarda imei kırdırma gibi olay söz konusu değil. Bulursan güvendiğin birinden pasaport kaydı yaptır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlışınız var jailbreak sonrası ımeı değiştirilebiliyor. Ziphone vb. programlar ile. Yaptıran bir çok kişi gördüm ama onlarla bağlantım koptu . İos sandığınız kadar "kusursuz" değil. Her şey gibi
  • imei kırıp kullanmayı düşünüyorsan hiç uğraşma git samsung al ona yap,hem iphone gibi telefon kullanıpta imei attırmak anlamsız,manasızdır.telefonun ne 4g sinden yararlanabilirsiniz nede internet hızından

• imei kırdırmak attırmak ios lu cihazlarda sadece 1. sürüm iphone 2g dediğimiz cihazda mümkündü

kesin bilmiyorum ama tahmin ediyorum ki yazılım güncellemeleri ile bu açık kapatılmıştır

eğer ki ios lu cihazlara imei atmak mümkün olsaydı ki olmadığı aşikar

jb yapmak bile son sürümlerde mümkün değil

tr iphone cenneti olurdu

bu arada yanlış bilgilendirme yapmayalım

imei atılan cihazlarda(android samsung,lg,htc ) atılan imei nin hangi cihaza ait olduğu önemli olmamakla beraber

tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz

3g mms olsa 4g vs vs
  • Arkadas yukarda yazmis. Iphone 1 haric oyle bir durum yok. Imei degistirilemez iphone da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luckyluck23

Yanlışınız var jailbreak sonrası ımeı değiştirilebiliyor. Ziphone vb. programlar ile. Yaptıran bir çok kişi gördüm ama onlarla bağlantım koptu . İos sandığınız kadar "kusursuz" değil. Her şey gibi

Senin yanlışın var. Ziphone ios 1.1.4'e kadar destekliyor. Anlayacağın 6 sene öncesinin ios versiyonunu.Felsefe yapmaya gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.