Şimdi Ara

Iphone 5 İle İlgili Bir Sorum Olacak Yardımlarınızı Bekliyorum .!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar kusura bakmayın konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama bir sorum olacak ... belki paranoyaklık yapma diyeceksiniz ama elimde değil .. dalga geçeninizde olabilir onada eyvallah yeter ki soruma yardımcı olabilirseniz .. arkadaşlar ıphone 5 black 16 gb modelini kullanıyorum ... şuana kadar herhangi bir sıkıntım olmadı çok şükür arkadaşlar bu ıphone 5 lerle ilgili internette bir ton haber dolaşıyor görüyoruz yok yamuldu yok eğildi yok kasa malzemesi kaliteli değil diye doğrudur ..bu haberler sürekli telefonu daha dikkatli kullanmama yol açıyor ama üstüne düştükçede badireler atlatıyorum arkadaşlar geçen gün yatağımın üstündeydi telefon ve farkında olmadan bir arkadaş geldi üzerine oturdu ondan sonra bende 2-3 kere farkında olmadan aynı gün içerisinde bende oturdum birde yatakta yatarken toparlanmaya çalışırken dirseğimle kalktım ve biraz üstüne temas ettim farkında olmadan voice control açıldı orta tuşa uzun süre basmışım belli ki arkadaşlar bunları göz önünde bulundurarak telefona bir zarar vermiş olabilir miyim ? bunu sormamın tek sebebi kasa malzemesinin kalitesiz deniyor olması ben biraz takıntılıyım bu konularda bir yardımcı olabilirseniz telefonun fonksiyonlarını kontrol ettim şuan tüm fonksiyonları çalışıyor sıkıntısız ama bu kadar para veripte hemen birşey olursada apple'a yazıklar olsun derim. üzerine oturmanın basmanın etkisiyle bi baskı kuvvet uygulayarak zarar vermiş olabilir miyim lütfen yardımcı olabilir misiniz cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the blood -- 28 Aralık 2014; 19:52:25 >

• Hiçbişey olmaz bu kadar korkak olma.Kalitesiz diyenler yalan söylüyor.
  • 2 yıldır kullanıyorum. taş gibi maşallah iyi bakıyorum belki de bilmiyorum. şu an sadece kronik hata üst tuş problemi var onu da yakın zamanda halledeceğim galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.