Şimdi Ara

iPhone 5 ile 5S takas etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Not: Konuyu yanlis yere acmissin diyen arkadaslar cikabilir, dogrudur. Konuyu bilerek buraya actim ki iPhone dan anlayan arkadaslar baksinlar diye. Admin arkadaslar da yerini degistirmezse sevinirim.

Arkadaslar iPhone 5 (16gb/beyaz) ile 5S (16gb/silver) takas etmek istiyorum. Elimde Ağustos ayinda aldim. Kozmetik olarak 10 uzerinden 9.8 alir. Kasada hic cizik veya soyulma, kirilma yok. Sadece ekran koruyucu kullanmadigim icin ekranda birkac kılcal cizik var o kadar.

Simdi iPhone5 imi bir silver 5s ile takas edebilmek icin ustune ne kadar koymam gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu yardimci olabilecek?

• Ortalama 300tl gibi..
  • Bencede 300-350 arası

• quote:

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

Ortalama 300tl gibi..

Verebileceğim bir miktar aslinda.
    Tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: mrlawyer

quote:

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

Ortalama 300tl gibi..

Verebileceğim bir miktar aslinda.
    Tesekkur ederim

Rica ederim
  • 300-350 ustune koyarak zor. Ne kadara satilmasini bekliyorsun ki? 2000 civari 5s ler. 1700 e gitmez 5. 150 daha koyar sifiri alinir. Bence 400-450 civari koyulup anca alinabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. elde senin cihazı öldürürler telefoncular. 350-450 civarı isteyecekler eminimki ama elden takaslayacak birini bulursan 300' e falan bağlayabilirsin bu işi

yerinde olsam takaslamam, cihazın tertemizmiş bence hiç boşuna o parayı cebinden çıkartma, üst düzey bir performans göremeyeceksin takas yaptığında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

300-350 ustune koyarak zor. Ne kadara satilmasini bekliyorsun ki? 2000 civari 5s ler. 1700 e gitmez 5. 150 daha koyar sifiri alinir. Bence 400-450 civari koyulup anca alinabilir.

Hocam ne 150 koyması Bİmeks'İn açılışına özel word karta 1699 du

• 300e nasıl alıyor anlamak mümkün değil şuan en alt satış fiyatı 2000 tl olan bir cihaz , telefonda çizik yok demiş arkadaş ama alan için en önemli yeri ekranıdır ben mi yanlış biliyorum ekrandaki 1-2 kılcal çizik bence kasadaki çiziklerden çok daha kötü o telefonu satsın maksimum 1300e üstüne bence en az 700 tl vermesi gerekir bu 300 diyen arkadaşlar 2. El piyasasını hiç araştırmıyor heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

300-350 ustune koyarak zor. Ne kadara satilmasini bekliyorsun ki? 2000 civari 5s ler. 1700 e gitmez 5. 150 daha koyar sifiri alinir. Bence 400-450 civari koyulup anca alinabilir.

Hocam ne 150 koyması Bİmeks'İn açılışına özel word karta 1699 du

Hadi ya dusmus mu o kadar? Son zamanlarda cok takip etmiyorum fiyatlari. O zaman arkadasin dedigi gibi en az 700 civari bisey koymasi gerekli ki alabilsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.