Bildirim
iPhone 5 için iOS 6.1.4 güncellemesi yayınlandı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Elzem bir yenilik değil gibi görünüyor. Bir sonraki güncellemeye saklayabilirlerdi. Boyutu da küçükmüş zaten. Anlam veremedim sırf bunun için yeni bir update çıkarmayı. -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Elzem bir yenilik değil gibi görünüyor. Bir sonraki güncellemeye saklayabilirlerdi. Boyutu da küçükmüş zaten. Anlam veremedim sırf bunun için yeni bir update çıkarmayı.
Düşüncen de haklısın ama en azından müşteri memnuniyeti ön planda olması güzel bir şey -
quote:
Orijinalden alıntı: zetnakah
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Elzem bir yenilik değil gibi görünüyor. Bir sonraki güncellemeye saklayabilirlerdi. Boyutu da küçükmüş zaten. Anlam veremedim sırf bunun için yeni bir update çıkarmayı.
Düşüncen de haklısın ama en azından müşteri memnuniyeti ön planda olması güzel bir şey
Tabi ki.
-
Amaç biz sürekli güncelleme yapıyoruz imajı vermek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6.2 bekleniyor...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
6.2 vs. gibi büyük bir güncelleme beklemiyorum. Temmuz ilk haftası IOS 7 patlatırlar.
Ayrıca bence sürpriz yaparak Apple 5S vs gibi bir harekette bulunmayacak ve eylül ayında 6 ile gelecek.
Normal şartlarda 5S çıkacak olsa ve tanıtımına 1 ay kalsa milyon tane resim ve dedikodu dolaşırdı.
Şuan sadece "parmak izi" ve NFC muhabbeti dönüyor :)
Şu da bir gerçek daha önce HTC kullanmış biri olarak ve onların "umursamaz" ve anti müşteri memnuniyeti hallerinden sonra
Apple'ın en ufak sıkıntıyı çözme çabasını görmek bile çok güzel... -
Geçen var mı durumlar nasıl ? Wifi pil vs
quote:
Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi
Sadece yeni ses profili eklendi diye biliyorum..
6.1 en stabil sürüm bence :) IOS 7'yi bekleyin bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: carnador
quote:
Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi
Sadece yeni ses profili eklendi diye biliyorum..
6.1 en stabil sürüm bence :) IOS 7'yi bekleyin bence.
Sadece yazdiklarini yapmiyolar.
Bazen sesi kisiyolar bazen wifi cekim alanini dusuruyolar. Belli olmuyor
Birşey sorucam ios 7 ipad miniyede gelir dimi ve gelsede çok kasar mı acaba -
Şimdi gelir şarz sürem uzadı pil ömrüm arttı diyrn çılgınlar :)
Ses seviyesinde bir degisiklik olmadi.
quote:
Orijinalden alıntı: Halfmoon37
Birşey sorucam ios 7 ipad miniyede gelir dimi ve gelsede çok kasar mı acaba
ios 7 nin nasıl olacağına bağlı. eğer çağ atlayacak ve işlemci ram desteğine çok ihtiyacı olacaksa düşük donanımlı cihazlar alamaz. -
Keske guncellemenin icerigini daha detayli yazsalar.. Ne yukledigimizi bilelim
quote:
Orijinalden alıntı: bozisik
quote:
ios 7 nin nasıl olacağına bağlı. eğer çağ atlayacak ve işlemci ram desteğine çok ihtiyacı olacaksa düşük donanımlı cihazlar alamaz.
Bence gelir,çünkü ipad mini alanları kaybeder. 2 sürümde cihaz elinde kalacaksa kim bir daha alırdı ki_? -
quote:
Apple öyle bir şey yapmaz. iyi optimize ederler gerekirse bazı özellikleri koymazlar ama kasmadan çalışır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünen Biri
quote:
Apple öyle bir şey yapmaz. iyi optimize ederler gerekirse bazı özellikleri koymazlar ama kasmadan çalışır.
5 yil iphone kullandim halende ipadle ios kullanmaya devam ediyorum apple sadece guncel cihazina duzgun yazilim verir. Digerlerinide ciddi yavaslatir ios 4 ve 5 te direk acilan iphone 4 kamerasi suan ios 6 da 10 saniyede aciliyo neredeyse o yuzden apple bir cihaz alica guncellememek en iyisi degisen birseyde yok zaten bosuna yavaslatmaya gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: psyshock
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünen Biri
quote:
Apple öyle bir şey yapmaz. iyi optimize ederler gerekirse bazı özellikleri koymazlar ama kasmadan çalışır.
5 yil iphone kullandim halende ipadle ios kullanmaya devam ediyorum apple sadece guncel cihazina duzgun yazilim verir. Digerlerinide ciddi yavaslatir ios 4 ve 5 te direk acilan iphone 4 kamerasi suan ios 6 da 10 saniyede aciliyo neredeyse o yuzden apple bir cihaz alica guncellememek en iyisi degisen birseyde yok zaten bosuna yavaslatmaya gerek yok
Aslında haksız değilsin hocam. mesela 3gs ios 6 yı aldı ama sadece sonda ki sayı yükseldi başka da bir numarası olmadı diye biliyorum.
-
Ses bahane adamların derdi jailbreak ve PP25 açıklarını kapatmak.
Benzer içerikler
- biyografi sözleri
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- whatsapp tema değiştirme
- office 2024
- instagramdan konum atma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X