Şimdi Ara

iPhone 5 Facebook Messenger Son Görülme Kapatmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
25.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone 5 kullanıyorum. Telefonumda facebook messenger uygalaması yüklü. Bildiğiniz üzere telefondan uygulamayı kapatınca karşı taraf örneğin; ''2dk önce aktifti'' Yani kaç dk yada kaç saat önce uygulamaya girmişsem o gözüküyor. Aynı whatsapp gibi ne zaman girip çıktığım belli oluyor yani. Normal facebook'ta profilim sürekli offline'dır. Telefonda da defalarca kontrol ettim offline konumdayım.

Telefonu alt üst ettim bir türlü bununla alakalı birşey bulamadım Bu son görülmeyi nasıl kapatacağız. Yada kapatmanın bir yolu var mı?

Bazı profillere bakıyorum mesela hiçbir şey yazmıyor isminin altında. Benimde öyle olsun istiyorum şu kadar dk önce aktifti diye bir yazı çıkmasın.

Yardımcı olacak olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

• Yukarı.

Aynı sorun bende de var. Ben Android kullanıyorum. Tüm bilgisayarlardan ve mobil cihazlardan çevrimdışı olduğum halde sohbet ayarlarından da offline yaptığım halde hala son hareket saatim görülüyor. Bu son hareket saati neye göre değişiyor, nasıl değiştiriliyor? Listemdeki bazı insanlarda saat yok, mesela sadece telefon simgesi var. Bunu nasıl yapabiliyoruz? Veya belli bir durum karşısında kendiliğinden mi oluyor? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • Bunu çözebildiniz mi arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende çözüm arıyorum ama bulamadım çözüm yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUSKAS_65

bende çözüm arıyorum ama bulamadım çözüm yok mu ?

Maalesef. Sırf bu yüzden Facebook uygulamasını ve messenger'i silip telefondaki browserdan girmeye başladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin yaptığın da mantıklıymış öyle de olabilir ... Bir çözümü olması lazım ama bunun ...
  • Arkadaşlar iphone 4s ios7.1.2 kullanıyorum facebook messengerden oturum kapatma nasıl yapabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 7 takvim ve bildirim sorunu..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bir soru sormak istiyorum, en alakalı konu bunu gördüğüm için buraya yazmayı uygun gördüm.

Facebook Messenger uygulamasındaki son aktif olunan süre Messenger'a son girilen zamanı mı gösterir, yoksa normal Facebook uygulamasında gezinip uygulamadan çıkmak da son görülme saatini etkiler mi?
    (bilgisi olanlar, denemiş olanlar veya mantık çerçevesinde bilgi paylaşabilecekler yardımcı olursa bilgi kirliliği olmaması açısından hepimiz için daha yararlı olur diye düşünüyorum)
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Ben de bir soru sormak istiyorum, en alakalı konu bunu gördüğüm için buraya yazmayı uygun gördüm.

Facebook Messenger uygulamasındaki son aktif olunan süre Messenger'a son girilen zamanı mı gösterir, yoksa normal Facebook uygulamasında gezinip uygulamadan çıkmak da son görülme saatini etkiler mi?
    (bilgisi olanlar, denemiş olanlar veya mantık çerçevesinde bilgi paylaşabilecekler yardımcı olursa bilgi kirliliği olmaması açısından hepimiz için daha yararlı olur diye düşünüyorum)
    Teşekkürler.

messenger girmesen bile sadece face açsan
    yinede messenger açmış gibi güncelliyo
  • Cozum Su <<< Facebook listenizde yollucam olarak engelleme soz konusu diil mesela ben giris yaptim beni 10 dakka once aktif gormek istemeyen arkadaslarimin uzerine sag tiklayip ekranla sessize al yapiyom bu Kadar basit sizin aktif oldugunuzu goremiyor!!!

• Arkadaşlar Nefes Vatan Sağolsun Filmi içtima sahnesinin bir bölümünü yarışma için çektik. Desteğe ihtiyacımız var.
    Tamamen amatörüz ve bunu eğitimi kazanmak için çektik desteğe ihtiyacımız var LÜTFEN VİDEOYU BEĞENİN
    https://www.youtube.com/watch?v=wAAS06JWW7c
  • Eski konu ama olsun benim tel iphone 4 ios 7.1.2
    Cydia dan facebook messenger essentials yazin insanelyi reposunda ayarlardan yaparsiniz gorulduyu kapatiyor en son 2 dk once aktiftiyi kapatmiyor sanirim

• Android telefonunuza Opera mini yükleyip facebook a girerseniz ne son görüldü ne de aktif görüldü yazısı çıkıyor karşıda. Bilginize...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.