Şimdi Ara

iPhone 5'e iOS 8 Yüklemelimi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sychrius

ya beyler son 3 gundur yorumlari okuyorum kafam ambele oldu her kafadan bi ses cikiyor ben hala 7.1.2 deyim bu ios8 i yukleyelim mi yuklemeyelim mi genel kani nedir?? app store bi dunya prog update bekliyor onlari ios8 yuklemeden update etmiyorum..

Şarj dışında hiç bir problem yaşamadım dostum ben. Ne kasma var ne bişey. Gayet stabil ama 3g sürekli açık olduğundan(operatörden kapat aç uğraşamam) şarj gerçekten su gibi gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 8deki ilk bug'umu buldum beyler :D

http://i.hizliresim.com/1nkqjB.png

Spotlight aramasını açın daha sonra elinizi ekrandan kaldırmadan yukarı doğru sürükleyin simgeler yukarı doğru çıkıcak. Bi noktaya geldiğinde elinizi bıraktığınızda simgeler o şekilde takılı kalıyo :)
  • Ben şarj konusunda da çok büyük sıkıntı yaşamadım aslında.
    10-15dk konuşma 20ye yakın sms, baya bir whatsapp yazışması buna rağmen 8.30 da şarjdan aldığım cihaz %78'de şuan.
    Arada Clash of Clans'da var :) 3-4 kez girip 2 savaş yaptım, zaten en çok ondan gitti şarj.
    Şöyle bir durum var aslında 3G açma kapama butonu gelirse eskiye göre müthiş bir şarj artışı sağlanacak. Ancak bu gelmezse de sorun değil.
    3G kullanmaya tırsar olmuştuk şarjdan ötürü, zorla kullandırıyor apple şuan :)
  • Gelen aramalara cevap verirken ki kasma beni hayattan soğuttu umarım düzelir güncelleme de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yükledim hiç problem yasamadım
    Sırf aile paylaşımı için bile geçilir iOS 8 e
    Bi miktar sanki pil hızlı bitiyor gibi ama o da kullanımdan kullanıma değişir biraz fazla kurcaladım zaten
    Bu Tür major büyük güncellemeler de hata düzeltmeler mutlaka yapılır

• Ben yükledim son derece memnunum özellikle de 7.1.2 sonrası pil performansından.

6 saate yakın Kullanım süresi alıyorum.

• Benimde kendiliğinden otomatik yüklemiş memnunum gayet 7.1.2 ile aynı. 3g açıp kapama özelliği olmaması sorun etmezse geçin. Gerçi onunda çözümü basit bir uygulamayla çözüldü

• Konuyu hortlarttım ama iphone5 e 8.1 yükleyen var mı? Şarj süresinde değişiklik yada düzelme oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fushia

Konuyu hortlarttım ama iphone5 e 8.1 yükleyen var mı? Şarj süresinde değişiklik yada düzelme oldu mu?

Aynen?

• Cevap verecek yok mu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.