Şimdi Ara

**** iPhone 5 Beyaz (Hemen Teslim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ankarada elden teslim edebilirim.
    Cihazlar A1429 Modeli 013 le başlayan Imeiye sahiptir.
    Avrupa cihazıdır.
    Pasaport kaydı alıcıya aittir.

A1429 ve A1428 vardır model olarak ve kutunun arkasında yazar... A1428 modeli 4g'nin sadece Amerika'da kullanılabilmesidir fakat A1429 olursa 4g tüm Avrupa'da yani Türkiye'de de kullanılabilir. Gerçi 4g şu anda yok ama bence ileriyi düşünülerek A1429 alınmalıdır.

Benim elimdeki tüm cihazlar A1429'dur.

***Lütfen bu cihazları İngiltere USA gibi ülkelerden alınan cihazlar ile bir tutmayın.. Oralar için üretilen seri ile bunların arasında farklar vardır.. İngiltere'de bir iPhone 5'in satış fiyatı 500 euro iken brükselde 699 eurodur.. O yüzden bana fiyat teklif ederken 1500 olur mu gibilerinden sormazsanız memnun olurum.. 1500 TL ye USA ve UK cihazları alabilirsiniz.

iPhone 16 GB Beyaz 1650 TL

İLetişim 0506 208 65 66

Sanalpazar üzerinden taksitli satış mümkündür. 12 aya kadar taksit imkanı vardır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam 1650 tl + 110 tl vergi + 100 tl pasaport derken cihaz 1850 tlye gelıyorkı forumda 1900-1950 tlye sıfır genpa cihazları alınıyor

Neyse hayırlı satıslar
  • Eger pasaportunuz varsa 1750 tlye mal oluyor hocam... Yoksa bulduğunuz pasaporta gore değişir yada kayıdı telefoncular vasıtası ile 50 Tlye yapabilirsiniz o zaman 1700 e mal olur.. Bu yüzden seçenek cok.. Benim sattığım fiyat aldığım fiyat Buda avrupa satış fiyatıdir zaten.. Apple'ın kendi sitesinden teyit edebilirsiniz bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.