Şimdi Ara

İphone 5 Batarya Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sadece bir tam sarjdan sonra ikisine de kapatıp deneyin bir de 6 saatin altına düşerse garantiye yollayın değilse gerek yok hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından alınma iphone 5'imin şarjı sapıtmıştı, hatta bu konu için dün buraya başlık açmıştım. Pil adeta su gibi akıyordu, iki dk instagram 3 dk konuşma 3 dk harita ile bir anda şarj %80'lerden %20'lere düşüyordu, sadece 15-20 dk'da. Telefoncuya gittim pilin şişmiş olabileceğini söyledi açtık hakikaten pil şişmişti. Garantisi olmadığı için orada değişim yaptık fakat sizin garanti varsa ve anormal akıyorsa şarj derhal garantiye verin. Birtakım testler yapıyor onlar, anlarlar bir terslik varsa.
  • Bugün telefonu aldığım avea bayisine gittim batarya sorunumun olduğunu söyledim büyük ihtimalle cihaz değişimi yaparlar ama 40 gün sürer dedi 40 günü duyunca çok şaşırdım bişey demedim fatura ve telefonu getir garantiye yollayalım dediler note 3 e ne kadar fark ödeyerek geçerim dedim 700tl dediler kalsın dedim cuma günü faturayla birlikte tekrar gidicem normalde servis için verilen süre 20 gün değil mi satıcı neye göre 40 gün diyor cuma günü gittiğimde tekrar konuşucam olmadı telefon genpaya ulaşında oradakilerle konuşurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.