Bildirim
iPhone 5 batarya değiştirme sonrası home tuşu ve açma kapama tuşu çalışmıyor. Şebekede bulamıyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
maalesef ki içindeki ufak parçalar kopmuş veya kırılmış. aynısı bende de olmuştu yaptırdım. hem de 150 lira istedi 2 lehimden (5 dk sürdü tamiri) 100 liraya anlaştım sonradan ama tel maalesef 2-3 ay sonra komple bozuldu birden yeni tel almak zorunda kaldım. geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saolasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: muhammetdege
iPhone 5 batarya değiştirme sonrası home tuşu ve açma kapama tuşu çalışmıyor. Şebekede bulamıyor. Ne olmuş olabilir. Daha önce ekran değiştirmiştim sıkıntı olmamıştı.
5 kasalarda batarya arka kapağa yapıştırıcı ile yapışık ve bataryanın altından ses ve power butonlarının ince bir kablosu geçiyor. muhtemelen tecrübesiz biri bataryayı yapıştırıcan ayıracağım diye bataryanın altına tornavida soktu filmi yırttı. -
Åebekenin gelmesi için bilgisayara baÄŸlayıp iTunes'ın iPhone'u tanımasını bekleyin. Tarih ve saat düzelince ÅŸebeke gelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- samsung hm1500 bluetooth kulaklık müzik dinleme nasıl yapılır
- rova batarya yorum
- airpods pro cızırtı sorunu çözümü
- nano ekran koruyucu nedir
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- joyplay nedir
- en iyi magsafe powerbank
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X