Şimdi Ara

iPhone 5 Batarya Değişim Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple, iPhone 5 pil değişim programını duyurdu! Yapılan açıklamaya göre bazı iPhone’ların pilinde bir hata tespit edildiği ve bu cihazların pil ömrünün beklentilerin altında olduğu ve şarj süresininde normalden fazla olduğu belirtiliyor.

Cihazınızın bu programa uygun olup olmadığını:https://ssl.apple.com/tr/support/iphone5-battery/ adresinden kontrol edebilirsiniz.

Eğer cihazınız değişim programına uygunsa ve pilinizi önceden Apple Store’dan ücret ödeyerek değiştirdiyseniz, Apple tahmini o ücret kadar Apple Kredisi veriyor.

• cihazım hem tuş hem batarya değişim programında bugün randevu almayı düşünüyorum sadece bataryayı değiştiriyorlarsa iyi cihaz değişiyorsa da olur da batarya değişse çok daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fannibal

cihazım hem tuş hem batarya değişim programında bugün randevu almayı düşünüyorum sadece bataryayı değiştiriyorlarsa iyi cihaz değişiyorsa da olur da batarya değişse çok daha iyi olur

sadece batarya değişiminden bahsediliyor fakat tuş değişimi kapsamındaysa telefon değiştirilir
  • Amerika dan alınan cihazları Türkiye de yapacaklar mı acaba bu sefer? Uyku tuşuna da buna da dahil cihazım inşallah bu sefer ilgilenirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasahinemre

quote:

cihazım hem tuş hem batarya değişim programında bugün randevu almayı düşünüyorum sadece bataryayı değiştiriyorlarsa iyi cihaz değişiyorsa da olur da batarya değişse çok daha iyi olur

sadece batarya değişiminden bahsediliyor fakat tuş değişimi kapsamındaysa telefon değiştirilir

tuş bozuk değil o yüzden gitmedim değiştirmeye batarya değişirse işime gelir. telefon değişiminde tamir görmüş cihaz verildiği falan yazıldı forumda biraz mesafeliyim o yüzden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karasahinemre

quote:

tuş bozuk değil o yüzden gitmedim değiştirmeye batarya değişirse işime gelir. telefon değişiminde tamir görmüş cihaz verildiği falan yazıldı forumda biraz mesafeliyim o yüzden

evet daha dün bir arkadaşla konuştum iphone 5 16 gb değiştirmiş eleman ios 7.1.2 ile gelmiş ne alaka? sıfır iphone 5 lerin hepsi ios6 sürümü ile gelmelidir bunun başka alternatifi olamaz bu demek oluyorki o cihazlar sıfır felan değil

• Garanti sorgulattığımda 2 yıllık garantim bitmemiş olmasına rağmen 1 yıl garanti bitti diyor. Ama değişime uygun. Randevu alabilirsem değiştirirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X batarya değişimi
    3 yıl önce açıldı
    iPhone Pil Değişimi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    onun için batarya değişimi işime gelir telefon sağlam çok çiziği var ama tek sıkıntısı batarya
  • quote:

onun için batarya değişimi işime gelir telefon sağlam çok çiziği var ama tek sıkıntısı batarya

ios 6 sürümün varsa zaten hiçverme direk bataryayı sıfırlasınlar kullanmaya devam et swap alanlar pişman zorlunun kapıda kamp yapıyorlar 5 kere değiştiren var kamerada toz ekranda bilmem ne kasada çizik sorarım sana sen hiç mağazadan sıfır iphone 5 alıpta 5 kere değiştiren gördünmü bu nasıl sıfır cihaz bas bas bağırıyoruz cihazlar yenilenmiş parçaları değiştirilmiş başkasının kullandığı cihazlar ama anlatamıyoruz adam hala diyorki sıfır sadece kulaklık yok çünkü diyor kulaklık olsa maliyet yükselir yani adam sıfır telefon yapıcak maliyeti düşünmicek 1 kulaklık şirketi batıracak kafaya bak sen arkadaş adanada 1 dönüm karpuza 1 telefon alıyorlar işte bu yüzden varsın gerisini sen düşün düşünme vs sıfır bizim milletimizde maalesef adamların birşeye inananıp inanmama dengeleri inanların çoğunluyla orantılı

• Programdan yararlanan var mı acaba tecrübelerini paylaşırsa çok seviniriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.