Arkadaşlar merhaba, Siyah Iphone 5 kullanıcısıyım dun cebımdeyken ne olduysa telefonun dokunmatıgı bozuldu sag taraf calısmıyor. Ekran degısımıne cok para ıstedıler bende dun ınternetten arızalı Iphone 5 aradım ve bı tane kasası temız ANAKARTI bozuk beyaz bı ıphone 5 buldum. Adamla konustum 'telefon bozuldu tamırcıye goturdum anakartı bozuk dedı' yazdı bana ekran falan sorunsuz calısıyormus yanı. Ben bu beyaz ıphone 5 ı almayı dusunuyorum. Şimdi ben bunu alsam kendı anakartımı buna taksam sorunsuz kullanabılırmıyım. Anakart degısımınde bı rısk veya zorluk falan varmı yoksa ekran değişir gıbı hemen yapılan bı uygulama mı ? -NE DIYORSUNUZ ARKADASLAR BU ANAKARTI BOZUK TELEFONU ALIP YAPTIRIP MI KULLANIYIM YOKSA EKRANIMI YAPTIRIYIM
Bir telefonun anakartını değiştirmek öyle bilgisayardan ram söküp takmak gibi değildir. Sorun dokunmatikteyse ekranı yaptırın uğraşmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
aliexpress'ten falan anakart bulursun ama onun monajını kendin yapamazsın epey zor bir iş çünkü, yeni ekran al niye zahmete giresin boşuna
quote:
Orijinalden alıntı: mihmancan
Bir telefonun anakartını değiştirmek öyle bilgisayardan ram söküp takmak gibi değildir. Sorun dokunmatikteyse ekranı yaptırın uğraşmayın.
Anakartı ben kendım degıstırmıycem zaten. İki telefonuda goturup telefon tamırcısınde değiştirticem. Ekran almaktan daha mantıklı gıbı geldı bana bu arızalı telefonu almak ama :/
quote:
Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®
aliexpress'ten falan anakart bulursun ama onun monajını kendin yapamazsın epey zor bir iş çünkü, yeni ekran al niye zahmete giresin boşuna
Benım anakartım bozuk degıl zaten ekranım bozuk. Anakartlarıda kendım değiştirmiycem. Bı telefoncuda yaptırtıcam. Merak ettıgım soru anakartın uyum sağlayıp sağlamayacagı yanı herhangı bır rıskı var mı ?