Şimdi Ara

İphone 5 almayı düşünüyorum acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 5 almayı düşünüyorum.İos7'de kasma yapıyo falan deniyor doğrumu?5c'ler 64bitmi geliyor birde 5c aynı özelliklerde gelicek fiyatı aynımı olur?
    İphone 5 alıcam hatamı yapmış olurum.5c'ye çok ısınamadım 5s beni aşar canım Türkiyemde.

• iOS7 kasma yapmıyor. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s de kasmıyor 5 de mi kasıcak
  • 5C 5 ile aynı özelliklerde gelecek.64 bit olmayacak işlemcisi.
  • iphone 5
  • BARIS B kullanıcısına yanıt
    Millet konu açıyor kasıyo illaha 64bit mi olması lazım diye. 5c 64 bit mi olucak? Birde fiyatlar nekadar oynar yani iphone 5 2100Tl fiyattayken 5c 1500tl olurmu?
  • iphone 5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İphone 5
  • Sağolun arkadaşlar.Bune hız böyle tekrar tekrar teşekkür ederim bu akşam alıcam hayırlısıyla.

Beyaz renk.
  • Özellikler tamamen aynı iPhone 5 daha iyi bir tercih olacaktır
  • Al dostum bakma sen bu kelle avcılarına. Yok i5 bitti, çöpe atın, üretimi durdu laflarına. Apple kullanıcısını yarı yolda bırakmaz. Bu arada kullanan arkadaşlar kasmadığını söylüyorlar rahat olabilirsin. Hayırlı olsun şimdiden
  • iphone 5 nasıl bitsin 5c ile aynı herşey bitti diyenlerin yaş ortalaması <14 muhtemelen
  • yenisi çıkmış bir telefona 2100 lira vermek saçmalık, iphone 5 tabi ki alınır ama 2100 lira çok fazla bence ha sizin paranız vardır alırsınız orası ayrı.
  • Üstat zamanım yok almam lazım yoksa yenisi çıkıcak bekle bekle şimdi s5 tanıtılcak onu bekle ötekini bekle nereye kadar.

Edit= Arkadaşlar avea hat kullanıyorum bayisine gittim 20tl mikro sim dediler sizce kırdırayımmı,kırayımmı,satınmı alayım bilemedim bir yardımcı olun kırdırırsam sonrada mikro almak istersem sorun çıkarırlarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 12 Eylül 2013; 19:47:41 >
  • özellikleri aynı.
    Alabilirsiniz kasmaz da.
  • Bekleme sabrın varsa iphone 5s i bekle ben olsam beklerdim.
  • İphone 5

• Samimi olmak gerekirse şuan ıp5 kullanıyorum memnunum ama sana şunu diyebilirim 5s i şubata kadar 2400 barajı altında bulamazsın temiz 2.el ıp5 bulursan al şuanki rakamdan sıfır almak pek mantıklı görünmüyor

• Arkadaşlar avea hat kullanıyorum bayisine gittim 20tl mikro sim dediler sizce kırdırayımmı,kırayımmı,satınmı alayım bilemedim bir yardımcı olun kırdırırsam sonrada mikro almak istersem sorun çıkarırlarmı?
  • beklemene gerek yok bencede iphone5 bence 3 yil yada 5 yil kullanilabilir... hem stabil hemde hizli vede guvenli geleck yil citayi yukseltip 4.7 yada 5 inc yaparlarsa daha cok aliciya ulasabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.