Şimdi Ara

iphone 5 alıcam neye bakmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam millet yurtdışından gelme pasaport kayıtlı(güya) telefon alıcam alırken neye dikkat etmeliyim zaten jelatininde olucak ama pasaport kayıtlı mı değil mi nasıl anlarım neye bakmam lazım biraz yardımcı olurmusunuz şimdiden çok teşekkür ederim acil söylerseniz yarın alıcamda bu arada 1600 e alıcam uygunmudur 16gbı

• bir de yurtdışından gelen telefonlara vergi mi ne varmış onun ödenip ödenmediğini nerde anlıycam
  • Okadar para bulmuşsan biraz daha bul garantili al bilmediğin yerden alma 200 tl için başını ağrıtma
  • Hocam kaçak olmamasına dikkat et bence azcık daha para ver düzgün güzel birşey al:)
  • garantilisi ne kadar ki ? burda yani antepte garantili 2000 tl
    yurtdışından gelme 1600 tl ne diyorsunuz almıyım mı
  • Birde güvenilir bunlar dükkandan alıcam 10-15 yere sordum pasajda hepsi 1600 tl dedi işte indirimle 1550-1500 e indirip almayı düşünüyorum
  • BTK'nın sitesinden sorgulama yapın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinho123

Birde güvenilir bunlar dükkandan alıcam 10-15 yere sordum pasajda hepsi 1600 tl dedi işte indirimle 1550-1500 e indirip almayı düşünüyorum

Aman bilader antepte pasajdan İPhone falan alma 6 ay sonra kapanir. Esnafı da kabul etmez sonra diyim sana basıma geldi. Ben Antep'ten pasajdan çöp almam antepli olmama ragmen. Nokia telefonun icinde kutuda gelen hafıza kartını ekstradan parayla sana satan utanmaz bir esnafı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece imei numarasını sorgulatmam yeterli mi ?
  • akil kari degil 2000-2100 liralik telefona 1600 lira vermek.. + 100 tl vergi de cabasi...

cok buyuk bi risk

asla degmez..
  • Up... Bende merak ediyorum bu konuyu
  • o kadar büyütülecek bir şey yok 2 tane aldım İngiltere çıkışlı. hiç bir sorun yok. hatta 6.0.2 güncelle meyin şarj gidiyor diyorlar yükledim gayet sorunsuz. para neye yetiyorsa onu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

o kadar büyütülecek bir şey yok 2 tane aldım İngiltere çıkışlı. hiç bir sorun yok. hatta 6.0.2 güncelle meyin şarj gidiyor diyorlar yükledim gayet sorunsuz. para neye yetiyorsa onu al.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam millet bu 100 tl vergiyi imei kaydı yaptırılırken veriliyor di mi ben şimdi telefonu aldığımda imei sorgulattırıcam kayıtlı derse başka yapıcağım ödiyeceğim hiç bir para yok di mi
  • 1600 tl veriyorsanız üstüne biraz daha koyun garantili bir yurt içi cihazı almanızı tavsiye ederim başınız ağrımaz en azından bir sorun olduğu zaman servise yolluyabilirsiniz
  • tamamda kardeş garantili 2000tl ben bu telefonu bahşire fiyatıyla 1500 e falan indiricem arada 500 tl fark var var mı 1800 e garantili varda biz mi almadık :)
  • ben geçen gün amerikadan getirdiğim iphoneları sattım 1450 ye verdim sıfır. 1600 e alıcaksan tavsiyem 200-300 daha var tr den garantili taksitle al. 1900 şuan heryerde. iphone alıcam neeye bakmalıyım falan die başlık açıosan o telefon bozulduğunda yurtdışına servise de gönderemezsin elinde patlar uğraşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur

ben geçen gün amerikadan getirdiğim iphoneları sattım 1450 ye verdim sıfır. 1600 e alıcaksan tavsiyem 200-300 daha var tr den garantili taksitle al. 1900 şuan heryerde. iphone alıcam neeye bakmalıyım falan die başlık açıosan o telefon bozulduğunda yurtdışına servise de gönderemezsin elinde patlar uğraşma.

ben pasaport kayıtlı garantisiz bi tane aldım bir hafta sonra ekran sarardı elden çıkarana kadar akla karayı seçtim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.