Şimdi Ara

iPhone 5 9.3.2 için jailbreak ne zaman çıkar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün pangu 9.3.3 ve 9.3.2 için jailbreak çıkardı ama sadece 64 bit telefonları için çıkardı. Ben 8.4 ten 9.3.2 ye geçtiğim için çok pişmandım ama bugün jailbreakin çıktığını duydum ama iPhone 5 için çıkmadı. Pangu çıkarır mı çıkarırsada ne zaman çıkarır sizce ?

“Beşiktaş şampiyon olsun, maç kazansın, kupa kaldırsın diye tutulmaz. Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir. Dürüstlüktür. Ahlaklı olmaktır. İyi insan olmaktır. Bir insan falanca fitbolcuyu, filanca başkanı sevdiğinden değil, takım sürekli şampiyon olduğu için hiç değil öncelikle ve esasen bu değerlere inandığı için Beşiktaşlı olur” -Süleyman Seba
  • iOS 10 a jailbreak sadece 32bit cihazlar için oluyo tarzı bir haber vermişti ih8sn0w
    Yani merak etme gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    “Beşiktaş şampiyon olsun, maç kazansın, kupa kaldırsın diye tutulmaz. Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir. Dürüstlüktür. Ahlaklı olmaktır. İyi insan olmaktır. Bir insan falanca fitbolcuyu, filanca başkanı sevdiğinden değil, takım sürekli şampiyon olduğu için hiç değil öncelikle ve esasen bu değerlere inandığı için Beşiktaşlı olur” -Süleyman Seba
  • Sanırım 32-bit cihazlar için Pangu jailbreak çıkarmayacakmış yani redditle öyle cevaplamışlar inşallah bi yöntemini bulur çıkarırlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 12 KAÇ YIL GİDER
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.