Şimdi Ara

IPhone 5 5S ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende bir apple kullanicisiyim elimde suan iphone 4 var ve bildiginiz uzere iphone 4 artik bitik bir telefon ve bende iphone 4 umu satip iphone 5s almayi dusunuyorum ama 2. el temiz garantili kutulu bir cihaz alicam sifir ayarinda herneyse suan almak istiyorum ama fiyatlari cok yuksek diyorum ki iphone 6 zaten bidaha ki ay cikicak onu bekleyipde mi alsam yoksa smdi iphone 5 mi alsam ? ne kdar surede duser iphone 5s fiyatlari

• ip 6 cıktıktan 1-2 ay sonra 5s ikinci el fiyatları 1200-1400 olur
  • Yav dünyaya kaç kere geliyorsun. O çıkar onu bekle şunun fiyatı düşsün bunu şu kadara satıp şunu şöyle alırsam Tuncay milli takıma geri Dönerse Türkiye dünya Kupası'na gider Mancini istifa :)

Şaka bir yana bekleme bence gerek yok. Çok temiz iphone 5'ler mevcut garantili. Elindeki telefonu 400 gibi bir meblaya satıp üzerine de 500-600 kadar koyarsan 5 alırsın. İ5 işini fazlasıyla görür iOS 9'u bile alacak zaten. Çok rahat 3/4 sene seni götürür. 5'in tek esprisi touch ıd. Hız farkı olarak 500 kat daha hızlı ama çok çok ciddi bir fark yok. Biri asphaltı 3 saniyede açarken diğeri 7 saniye de açsın ne olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En uygunu Vatan'da satılıyor pek düşeceğini sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whiskeyislife

Yav dünyaya kaç kere geliyorsun. O çıkar onu bekle şunun fiyatı düşsün bunu şu kadara satıp şunu şöyle alırsam Tuncay milli takıma geri Dönerse Türkiye dünya Kupası'na gider Mancini istifa :)

Şaka bir yana bekleme bence gerek yok. Çok temiz iphone 5'ler mevcut garantili. Elindeki telefonu 400 gibi bir meblaya satıp üzerine de 500-600 kadar koyarsan 5 alırsın. İ5 işini fazlasıyla görür iOS 9'u bile alacak zaten. Çok rahat 3/4 sene seni götürür. 5'in tek esprisi touch ıd. Hız farkı olarak 500 kat daha hızlı ama çok çok ciddi bir fark yok. Biri asphaltı 3 saniyede açarken diğeri 7 saniye de açsın ne olur?

Cevap budur !! i5'ten 5S'e geçeyimmi sorusunun bile cevabıdır helal olsun abicim seni ayakta alkışlıyorum :)

• Öylede olmuyor işte aldığın zaman en iyisini almak istiyosun iphone 5s 16 gb almayı düşünüyorum 2. El temiz alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhann29

Öylede olmuyor işte aldığın zaman en iyisini almak istiyosun iphone 5s 16 gb almayı düşünüyorum 2. El temiz alıcam

Tm kardeşim al o zaman neden konu açtın. Adam sana yuksrıda ne güzel anlatmış olayı ha 3sn ha 5sn . Daha yüksek model alma isteğin varsa her ay telefon değiştirirsin.

• Oguzhann29 kullanıcısına yanıt
    Birader almışken en iyisini almak istemen normal ama teknoloji sürekli değişiyor. iPhone 6 çıktığında iphone 5S'in fiyatlarının şu anda satılan iPhone 5 fiyatlarına inmesi 3/4 ayı çok rahat bulur. Bu sure zarfında 6S fotoğrafları yayılır. Bi beş ay daha beklerim hiç olmazsa diye düşünürsün. 6S çıkar ikinci elinin fiyatlarının inmesini beklersin böyle sürüp gider.. Ben de iphone 5te var 4te var. (4'ü bir yıl kadar önce şirket vermişti) İnan bana iphone 4 (ios 6) hala işimi görüyor. Oyun oynamak dışında 5'in yapıp 4'ün yapamadığı hiçbirşey yok. İphone 5'te ara sıra 2K14 ve vegas gangster oynuyorum kasma, donma vesayre hiçbirşey yok. 5S'te oynarsan da kasma donma olmayacak. Ara da fiyat farkı ve bizim gözle göremediğimiz farklar dışında fazla da birşey yok. Ne diyeyim senin kararın. Amacın son modeli almak olmasın. Aldığın telefonun işini görüp görmemesine bak.

• Her sene yenisi çıkıyor zaten ayak uydurman zor,ben çalışan biriyim gelirimde yetiyor bekar adamım ben bile zorlanıyorum hersene yenisi çıkıcakta alacağım diye,5s fiyatları 6 gelene kadar düşmez,her yeni iphone'da böyledir bu olay,yenisi gelmeden 1 öncekinin fiyatı düşmüyor 2. elde,iphone 6 duyurulur millet bakar eder 2. elde 5sler dolar taşar haliyle rekabet oalcağından fiyatlar bir miktar daha düşer hepsi bu normal dönemde çok zor,ha eli darda olan vardır kredi kartı borcunu ödeyecektir vs. bunlar başka öyle denk gelirse kaçırmada diğer türlü cidden zor. Iphone 6 gelene kadarda şuan en iyi iphone,iphone 5s karar senindir.
  • Katılıyorum. 4 bile fazlasıyla iş görüyor. Appleda ne yapsın, desteğini kesiyor, güncellemelerle cihazı yavaşlatıyor, böylece değiştirmek zorunda kalıyorsun. Ha 4 yılda bşr cihaz seğiştiren bir adam için sorun olmaz, çünkü verdiği parayı o süre içinde cihaz amorti eder, ama her yıl cihaz değiştirmek, hele ki bzizm gibi vergisi ultra yüksek olan ülkelerde, zor iş, tabi sabancıysan başka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kim ne derse desin Apple kullanıcısını en çok düşünen firma bu dünya da. Adamlar 2010 yazında iPhone 4'ü piyasaya sürdü. Eylül 2013'te iOS 7 gelene kadar sorunsuz kullanıldı cihaz. Bir kaç aylık bocalama döneminden sonra 7.1 ile eskisi kadar olmasa bile yine de stabilite bakımından iyi bir seviyeye ulaştı. İphone 6'nın çıkışından sonra iPhone 4 miyadını dolduracak. Ha telefonu sadece mail konuşma mesaj amaçlı kullananlar yine +2 yıl kullanır orası ayrı. Kabataslak bakıldığın da yaklaşık 4 yıl %80 verim ve stabilite ile kullanılmış bir cihaz görüyoruz.

E bunun yanında Apple ticari bir firma. Nasıl arabaların 2013-2014 modelleri arasında aşırı derece de bir fark yoksa Apple'ın çıkardığı telefonlar arasında da çok bariz bir fark yok. Sadece ticaret yapıyorlar, yeni modellerin çıkıp hala eski modellere destek verilmesi takdire şayan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whiskeyislife

Yav dünyaya kaç kere geliyorsun. O çıkar onu bekle şunun fiyatı düşsün bunu şu kadara satıp şunu şöyle alırsam Tuncay milli takıma geri Dönerse Türkiye dünya Kupası'na gider Mancini istifa :)

Çok doğru demişsin.

• 5 seni 3 yıl daha götürür 5s cenazene gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.