Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 iPhone 5 32Gb Türkiye Cihazı Full Kutu Satın Al 15 Eylül 2015 21:30 1 1 iPhone 5 32Gb Türkiye Cihazı Full Kutu -Cümleten hayırlı aksamlar.. -ürün 2 yıllıktır. -ihtiyac fazlası oldugundan satılıktır. -2 yıl önce Turkcellden alınmıs ve garantisi bitmiştir. Dolayısı ile kayıt vs.. gibi bir sorunu yoktur. -ürün Beyaz renktir ve 32Gb tır. -ön camında jelatin oldugundan ciziksizdir. -Arka kısımda jelatinle kullanıldıgından cok temiz durumda. -Çerçevesinde hiç bir kusur soyulma yoktur kılıf ile kullanıldığından çiziksizdir. Telefonun düşmesi vb. yoktur. -Mekanik olarak kusursuzdur. -Kutusu,Faturası,Orjinal Kulaklıgı,orjinal Sarj adaptörü,Kitapcıklar ignesi vs.. ne kadar mevcuttur. sadece sarj kablosu yıpranmadan dolayı değiştirilmiştir. -Ürünü Aydında elden teslim etmek ilk önceliğim. Kargo da yaparım fakat malum sebeplerden ötürü geri almayı düsünmem. yakındaysanız elden gelin inceleyin alın en güzel hali bu. -Referanslarım yok daha önce sadece alım yaptım. yaşım 43 -İlanda herşeyi acık acık yazdıgımı düsünüyorum. ilan altına yorum yapmazsanız sevinirim.. Özel mesajla ulasın lütfen. Cok hızlı cevap veririm. Ciddi alıcılar telefon numalarını gönderirlerse Whatsapp üzerinden hızlı sekilde görüsebiliriz. Fiyat : 950 Lira (Pazarlık ve Takas Kabul etmiyorum) Fotograflarda her türlü göstermeye calıstım ne oldugunu. inceleyebilirsiniz.. https://www.dropbox.com/sc/rpc076jvtps9v5x/AAAS5c9QGLQq0a4EQFJpjHisa?oref=e&n=38221781Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GoPro Hero 7 Black sıfır Samsung 970 Evo Plus MZ-V7S500BW 500 GB NVMe M.2 SSD SIFIR. İPhone XS MAX 256 Vatan bilgisayar sıfır 8000 TL. Apple Watch Seri 4 44mm