Şimdi Ara

IPHONE 5 16GB BEYAZ SIFIR 13 AY GARANTI [SATILDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Apple Store tarafindan sifiriyla degistirilen cihazi acil nakit ihtiyacimdan dolayi satmak zorunda kaldim.

Cihaza gelirsek, forumdan ikinci el aldim ve sifiri ile degisti. Nakit ihtiyacimdan dolayi da satmak zorundayim malesef.

2013 Mart ayinda alindi. Sifiriyla degistiginden ekstra 3 Ay daha garantiye eklendi. Yanlis hesaplamadiysam 13 ay garantisi bulunuyor. Kisaca 2015 Haziran ayina kadar.

19Mayis2014 tarihinde (bugun 3.gunu) sifiri ile degistirildi. Spigen Slim Armor S ile ve on arka jelatin ile kaplandi. Toz dahi yok su an kutuda duruyor. 50TL ye aldigim kilifta yaninda hediyedir. Cihazin surumu ios 7.0.6 dir.

Cihaz ile uyumlu birinci kalite usb kablosu ve sarj adaptoru verilecektir. Kulaklik orjinal sanirim henuz kullanmadim.

Fiyatim SATILDI. Sadece Istanbul da elden alinacak. Sanalpazar-GG-get yok. Havale yok. Sadece elden satilacak.

Nakit ihtiyacim var ve ilan sadece 1 haftalik. Sonra olmasa da olur zaten.

Resimler yarin sabaha kadar eklenir. Takas kesinlikle yok. Dedigim gibi nakit ihtiyacim var. Yoksa satmayi hic istemiyorum.

Sevgiler, saygilar.

Edit: Kulaklik kutuya sıkıştı. Kulaklik rahatca alinabiliyor ancak alttaki beyaz kisim kutuda kaliyor. Belirtmek istedim. Bu arada fatura yok. Aslinda gerekte yok imei sorguladiginizda GENPA, Apple Store da rahatlikla islem yaptirabilirsiniz. Apple Store da cihazin degisiminin yapildigi kagit birlikte verilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 24 Mayıs 2014; 9:35:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Resimler
     IPHONE 5 16GB BEYAZ SIFIR 13 AY GARANTI [SATILDI] IPHONE 5 16GB BEYAZ SIFIR 13 AY GARANTI [SATILDI] IPHONE 5 16GB BEYAZ SIFIR 13 AY GARANTI [SATILDI]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.