Sorun olan ve olmayan telefonları bir şekilde kategorize edebiliyor muyuz bunu bu başlıktan belirleyelim, takip edelim istedim.
Benim gördüğüm sorunlar bunlar:
a) Şarjın çabuk gitmesi sorunu (kullanımdan kullanıma değişiyor, genel kanı 3G'nin kapatılamamasından doğan sorun)
b) İnvalid Sim hatası ve bu hatanın telefonu kapatıp açmaktan başka bir yol ile düzelmemesi
c) Birine telefon edince Ahize'den -hoparlörü açıp kapamadan- ses gelmemesi sorunu
d) Arabaya AUX ile bağlayınca kalitesiz ses alma
iPhone 4 zamanında telefonun hangi versiyon geleceğini, yeni parti mi eski parti mi olduğunu Seri Numarasının birkaç hanesine bakarak aşağı yukarı tahmin edebiliyorduk yanlış hatırlamıyorsam. Bu şekilde bir kategorizasyon yapabilir miyiz iPhone 4S'ler için?
1) Telefonun hangi ülke telefonu olduğu (Amerika, İngiltere, Almanya ve benzeri gibi)
2) O ülkenin Apple Store'undan mı alındığı yoksa Operatöründen mi alındığı
3) Seri Numarasının baştan 4. ve 5. rakamları nedir (bununla elimize bir bilgi geçer mi, paylaşım olmadan anlayamayız)
4) Sorunun giderilmesi için temiz bir restore veya versiyon yükseltme yaptınız mı? Değişim oldu mu?
5) Telefonunuzda kullandığınız SİM Kart kestiğiniz veya kestirdiğiniz bir SİM Kart mı yoksa Operatörün kendisinin MİCRO SİM Kartı mı?
6) Başka bir SİM Kart ile denediniz mi veya başka bir numaraya ait olan SİM Kart takıp kullandınız mı?
Buarada telefonun hangi ülke telefonu olduğu sanırım şu şekilde bulunabiliyor:
Ayarlar/Genel/Hakkında/ MODEL kısmının sonu
B - İngiltere ve İrlanda (O2 Sağlayıcı: bloke) C - Kanada (Fido & Rogers: bloke) CZ - Çek Cumhuriyeti (O2, T-Mobile, Vodafone: kilitsiz) DN - Avusturya, Almanya, Hollanda, (T-Mobile: bloke) EE - Estonya (EMT: bloke) E - Meksika (telcel: bloke) FD - Avusturya, Liechtenstein, İsviçre (Bir, Orange, Swisscom: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkündür) GR - Yunanistan (Vodafone: kilitsiz) HN - Hindistan (Airtel, Vodafone: bloke) J - Japonya (SoftBank: bloke) CN - Danimarka, Norveç (Telia, NetcCom:bloke) KS - Finlandiya, İsveç (Telia, Sonera: bloke) LA - Honduras, Guatemala, Kolombiya, Peru, Ekvator (Comcel, Claro, Movistar, Porta, TM SAC: bloke. Etkinleştirme) bir ücret vs mümkündür LE - Arjantin (Claro, Movistar: bloke. Etkinleştirme) bir ücret vs mümkündür LL - ABD (AT & T: bloke) LZ - Paraguay, Şili, Uruguay (CTI movil, Claro, Movistar TMC: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün) MG - Macaristan (T-Mobile: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkündür) NF - Belçika, Fransa (Mobistar, Turuncu: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün) PL - Polonya (Era, Turuncu: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün) PO - Portekiz (Optimus, Vodafone: bloke. Gg etkinleştirme ücreti mümkün) PP - Filipinler (Globe: bloke) RO - Romanya (Turuncu: bloke) RS - Rusya (VimpelCom, MegaFon, MTS: kilitsiz) SL - Slovakya (Orange, T-Mobile: bloke) T - İtalya (TİM, Vodafone: kilitsiz) TU - TÜRKİYE (kilitsiz) X - Avustralya (Optus, Vodafone: kilitt. Gg etkinleştirme ücreti mümkündür) X - Yeni Zelanda (Vodafone: kilitsiz) Y - İspanya (Movistar: bloke) ZA - Singapur (SingTel: kilitsiz) ZP - Hong Kong, Macao (Üç: kilitsiz)
Bu liste 4S için aynı olmayabilir, emin değilim.
Bu şekilde paylaşımlar ile sorunlu iPhone 4S'leri kategorize edebiliriz belkide, bir database (veri tabanı) oluşturabiliriz, hem kendimize hem başkalarına yararlı olabiliriz diye düşünüyorum.
Paylaşımlarınızı esirgemeyin arkadaşlar
Benim 4S ile ilgili bilgileri akşam gireceğim fakat şuan kayıtsız olduğundan dolayı sorunları var mı yok mu bilemiyorum.
Paylaşımlar oldukça mesaj sürekli güncel tutulacaktır. Teşekkürler