Şimdi Ara

İPHONE 4S SİYAH+FULL KUTULU+TERTEMİZ+YURTİÇİ+ŞARJLI KILIF HEDİYELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba.Telefonumun hicbir sikintisi yoktur.Satin alindigindan beri kilif ve ekran filmi ile kullanildi.Fotograflari olabildigince net cekmeye calistim telefonun temizligi belli olsun diye.Full kutulu bir şekilde sarj aleti kulaklik vs ile verilecektir.Yaninda sarjli kilifi hediye veriyorum.(fiyati=70 tl degerindedir) Takas dusunmuyorum,alana simdiden hayirli olsun. FİYAT : 635 TL
     İPHONE 4S SİYAH+FULL KUTULU+TERTEMİZ+YURTİÇİ+ŞARJLI KILIF HEDİYELİ İPHONE 4S SİYAH+FULL KUTULU+TERTEMİZ+YURTİÇİ+ŞARJLI KILIF HEDİYELİ İPHONE 4S SİYAH+FULL KUTULU+TERTEMİZ+YURTİÇİ+ŞARJLI KILIF HEDİYELİ İPHONE 4S SİYAH+FULL KUTULU+TERTEMİZ+YURTİÇİ+ŞARJLI KILIF HEDİYELİ İPHONE 4S SİYAH+FULL KUTULU+TERTEMİZ+YURTİÇİ+ŞARJLI KILIF HEDİYELİ İPHONE 4S SİYAH+FULL KUTULU+TERTEMİZ+YURTİÇİ+ŞARJLI KILIF HEDİYELİ İPHONE 4S SİYAH+FULL KUTULU+TERTEMİZ+YURTİÇİ+ŞARJLI KILIF HEDİYELİ İPHONE 4S SİYAH+FULL KUTULU+TERTEMİZ+YURTİÇİ+ŞARJLI KILIF HEDİYELİ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaManN. -- 24 Ocak 2015; 14:50:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.