Şimdi Ara

İPHONE 4S SIMFREE ALMAMA RAGMEN SIKINTI VERDI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
14.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dedikleri dogru ama hani operatörden kilitli sizin ki ?
    forumda sevgiesenler var ona bir sorun operatörü söylesin size ona göre o söyler sim free yapılıp yapılamayacagı.
  • sanırım sorun sim kartında, tam bilmiyorum ama, eğer kesme kart ise, o yüzden olmuyordur, bir arkadaşımın da başına geldi, gitti türkcell den simkartını yeniledi, şimdi çatır çatır çalışıyor...
  • abi Arkadasin iphonesi Var Hattimi Onun iphonesine Taktim.. Ve Sorun yok Onunkini Benim tele Taktim Yine Ayni Sorun.. onun icin sim Karta Olacagini Sanmiyorum..
  • şimdiye kadar hic formlara takilmadim ama bu formu hep takip ederim.. onun icin hangi hatta kitlenmis bilmiom ayrica sevgiesenlere nasil ulasabilirim:(
  • anlamadigim Konu siteden baktim.. Model numarasi MD241X/A ve factory unlocked Niye Aktive olmiyor:(
  • anlamadigim Konu siteden baktim.. Model numarasi MD241X/A ve factory unlocked Niye Aktive olmiyor:(
  • kardeşim herkez bişey sölemil alakasız yok at&t kart al fln ne alaksı var at&t kartla cihaz amerikdan alınmamışkı model numarasıda zaten belli.şimdi o uyarıyı verdiğine göre simkilitli demektir cihaz fakat simkatın fln bozuksa yada okumamışsa sorun olmuşolabilir cihazın sürümünü bliyorsan jb ile aktif et tekrar hattını tak acılmassa zaten simkilitli ozaman cihaz. birde hat ıcınde kalmıs sanırım ıcını actırırsan kotu olur telefon kendın ac anlıyosan gusel bı sekılde cıkar kartı.
  • Baska Arkadasimin sim Kartini Taktim Yine Ayni uyariyi Veriyor ama.. :(
  • benim de factory unlocked görünüyordu ama çalışmıyordu benim sim kart ile. ingilereden aldığım yerin sitesinde şöyle bir şey yazıyor. ilk taktığınız simkartın networkune kilitlenir ve sadece UK-network simkartlar ile çalışır. burda biryere götürdüm, adama da bunları anlattım aynen. adam olmaz öyle şey simfree ise simfree'dir dedi. three dye bir operatörün kartını taktı ve aktive oldu. benimkini yine kabul etmedi, bu kilitli deyip verdi geri. daha sonra imei'den search ettiğimde three'ye lock olmuş görünüyor. yani ingiliz sitesinde yazan şey aynen oldu. ama kimseye mantıklı gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetungen

benim de factory unlocked görünüyordu ama çalışmıyordu benim sim kart ile. ingilereden aldığım yerin sitesinde şöyle bir şey yazıyor. ilk taktığınız simkartın networkune kilitlenir ve sadece UK-network simkartlar ile çalışır. burda biryere götürdüm, adama da bunları anlattım aynen. adam olmaz öyle şey simfree ise simfree'dir dedi. three dye bir operatörün kartını taktı ve aktive oldu. benimkini yine kabul etmedi, bu kilitli deyip verdi geri. daha sonra imei'den search ettiğimde three'ye lock olmuş görünüyor. yani ingiliz sitesinde yazan şey aynen oldu. ama kimseye mantıklı gelmiyor.

Sim free cihazin o sekilde kilitli olmasi cok sacma.

İlk sayfadaki model numarasina gore 16 gb siyah ingiltereden sim free gorunuyor.

Benim ki md239b/a 16 gb ingiltere sim free gorunuyor ve dogru.

• valla Kardes.. Bende Siteden Baktim factori uncklod diyordu AU Den aLinmis Benim iphone Austuralia
    hatta baktim Acik.. acaba Benmi Yanlis goriyom (1P) Part No: MD241X/A Black 32 gb
    Ama Kac gundur ugrasiom Olmadi Gitti ya:(
  • Peki Soyle birsey OLmus OLabilir mi.. Abim Bana yollarken Komsu ile yolladi Malum KargoLar Getiremiyor.. XL gecmiormus..
    Acaba O Arkadasi Turkiyedeki Baska Hatti mi Taktik Ave a Turkcell .. simdi Benimki Vodefon Takiyom OLmiyor ? Sizce kafam allak bulak ya morelimi cok bozdu
  • ilk defa böyle bir şey duyuyorum. normalde telefonu bilgisayara taktıktan sonra bu uyarı gelir evet ama operatör güncellemesi yaparsınız. itunes sizi yönlendirir ve cihaz o hat ile çalışmaya başlar. o zaman bende simfree cihazıma yurtdışı hattı takayım ona kilitlensin. ilginç değil mi. firmware ve baseband üzerinden telefonda lock oluyordu. ATT simloclu cihazlar firmware numarasına göre anlaşılır. bunlar da öyle. ingiltere cihazı kullandım bir ara simfree hiç sorun yaşamadım. şu anda kesme hat kullanıyorum 4s te. o da sorun çıkarmadı ama operatör güncellemesi yapıyorum. önceden 4 te istememişti ama 4s te istedi. bu iş normal değil. hemde hiç değil. forumda çok fazla ingiltere simfree cihaz var ve ilk defa şimdi okuyorum bunu. tek bir operatöre bağlı değilse birkaçına bağlı olamaz. ingilterede vodafone var. oraya danışmalı. bu hiç normal değil.
  • bence de çok saçma ama benim ingiltereden aldığım yerin sitesinde aynen yazıyor, aşağıda da link var: iPhone will lock itself to the network of the first SIM card that is used in the phone. Subsequently attempting to use it on any other network, for example by replacing the SIM card, may mean it becomes permanently unusable. SIM free iPhones can only be used with a UK-network SIM card, and will not accept foreign SIM cards.

http://www.carphonewarehouse.com/mobiles/iPhone-finder
  • Yani turkce Aciklamasi nedir Abi Aydinlatirmisin Bizi
  • takip
  • Türkçesi özetle şu: ilk taktığınız simkartın networkune kilitlenir ve sadece ingiltere-network simkartlar ile çalışır.
  • kardeş senin telefon sim kilitli o yazı sim kilitli cıhazlarda cıkar.
  • Universal kartla sorunu çözebilirsin diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.