ablamda ıphone 4s var.Benim ve bir kişinin daha attığı mesajları hiç silmez.Geçen gün benim attığım tüm mesajlar kendiliğinden silinmiş.Diğer kişinin attığın mesajlar duruyo.Ablam bir şey yapmadım kendiliğinden oldu diyor.Böyle bir şey mümkün mü?Telefonda şifre var ablamdan başkası açamıyor telefonu.
olur tabi apple cihazlarda mesaj saklama süreleri var 1gün 1 hfata 1 ay gibi sonrasından kendiliğinden siliniyor mesajlar
-ToLGaHaN-
kullanıcısına yanıt
her gü ablama en az 2 tane mesaj atarım.Benim attığım tüm mesajlar silinmiş.1 saat arayla 2 mesaj atmışım önce attığım mesajdan başa doğru hepsi silinmiş.Hergün sarj olsun diye bilgisayara bağlıyor telefonu bilgisayarda itunes yüklü değil acaba bilgisayar mesajların yedeğini almış olabilirmi?
Bilgisayarınızda İtunes yüklü değilse yedeğini almaz çünkü eşzamanlama yapmıyor telefonu böyle bir ihtimal olmaz ama acaba ablan yanlışlıklamı siliyor bana kalırsa ablandan 1-2 saatlğine telefonu ödünç al mesaj at bekle bakalım aynı işlemi yine uygulacakmı telefon eğer uygularsa geri d önüş yaparsın dahada ayrıntılı inceleriz neden dersen sadece senın mesajların siliniyor en basta gözüktüğün için yanlıslıklada siliniyor olablir hocam
-ToLGaHaN-
kullanıcısına yanıt
mesajlar 2 3 hafta önce silindi.Yine bissürü mesaj attım hiç bişey olmadı sanırım yanlışlıkla sildi hatırlamıyor.Ben en iyisi bilgisayarına itunesi yükleyim.İtunesle telefondaki fotoğrafları bilgisayara atabiliyoruz mu?
quote:
Orijinalden alıntı: krmlfc
mesajlar 2 3 hafta önce silindi.Yine bissürü mesaj attım hiç bişey olmadı sanırım yanlışlıkla sildi hatırlamıyor.Ben en iyisi bilgisayarına itunesi yükleyim.İtunesle telefondaki fotoğrafları bilgisayara atabiliyoruz mu?
Dediğim gibi yanlısla olmustur yoksa telefonda böyle bir komut yok :) yok hocam itunes yüklemene gerek yok bilgisayarına takman yeterli telefonu fotoğraflar için itunes gerekli değildir ama derseniz ben müzik veya telefonumun bütün herşeyini yedeklemek istiyorum ozamansa itunes i kurun ama bu işlemler karışık işlemler eşzamanla diye bir olay var çok saçma bide müzik işine hiçgirmeyin derim adamı katil eder 1,5 sene oldu telefonumu alalı daha itunes le müzik atamadım :)