Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: awallabilla

aynı durumdayım hala direniyorum fakat chrome da dahil bir çok uygulama artık ios 7 ve üstü istiyor..

ben dün 8.1.2 ye yükselttim yağ gibi akıyo cihaz inan hiçte pişman değilim çok hoşuma gitti 8.1.2 üstelik jb yapma şansıda var bu sürümden yukarısına yükseltmem artık.
  • garuda kullanıcısına yanıt
    ben o kadar emin değilim malesef.. sizin gibi güncelleyip de bolca sıkıntı yaşayan kullanıcılar da var.. kararsızım..
  • Yükleme. iOS 8 bariz kasıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasma donma vs yok aksi konuşulanların hepsi hurafe ben yükselttim pişman değilim gayet hızlı çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

kasma donma vs yok aksi konuşulanların hepsi hurafe ben yükselttim pişman değilim gayet hızlı çalışıyor

kasma donma yok ama eskiye göre yavaş olduğu KESİN.................................
  • Donma kesinlikle yok.Bazı uygulamalardan ana menüye dönerken hafif takılma oluyor ama her zaman değil.
    Bazı uygulamalarda 7.1.2 ye göre 1-2 sn geç açılıyor.
    Onun dışında sıkıntı yok, ben memnun kaldım.
    Çok abartılıyor bazen anlamıyorum, insanlar telefonla mı yatıp kalkıyor :)
  • 8.1.1 e ilk geçtiğimde mesaj yazarken touchwizi kullanırken ayarlarda aşağı yukarı falan yapınca donmalar oluyordu. Yalnız üzerinden 1-1buçuk hafta geçti telefon enteresan bir şekilde donmaları azalttı. Ekstra bir şey de yapmadım. Ya da ben alıştım donmaya farketmiyorum. 8.1.2 ye de geçmeyi düşünüyorum birazdan.
  • Laz Kozalak kullanıcısına yanıt
    Fark etmıyor BEn 1 Gün TElefonla Oynamadım Arama falan YAptım SAdece Aksam 10 DA %96 Ydı
  • 8.2 gelecek sizce yükseltilir mi?

• dün telefonum şarj olmama sorunu yaşamaya başladı. açıkken aldığı şarj miktarı gideni karşılamıyor. kapatıp 3 4 saat şarj edersem normal günlük kullanımı karşılıyor.bazı forumlarda bu sorun yeni güncellemeden dolayı olduğu söyleniyor ne yapabilirim ? ( şarj aleti bozuk değil )
  • 8.1.2 den sonra başkalarındada olmuş telefon %60 larda kapandı şarj bitik gösterip açılmadı şarja taktıktan sonra %37 den şarj olmaya başladı güncellemeden kaynaklı bir sorun sanırım dimi çözümü var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Liberty.

Adam doğru dürüst bi soru sormuş sen iki msjındada muhahaha bilmem ne diyon ne boş insansınız arkadaş... İyi sen kal ios 6 ile ama miletle alay etmek de nedir?Seviyesiz insan. İos hakkında da sana şunu söyliyim. Bende ios 8 kullanıyorm ve çok memnunum. Sen o eski sürüm iosla takıl bakalım nereye kadar takılcan. Bir gün ya seve seve ya seve seve geçicen yeni sürüme.

Hocam ben niye seve seve geceyimki diğer sürümlere jailbreak diye birşey var bütün uygulamaların ios 6 ve altı sürümleride mevcut ios uygulamasi yapan sirket veya developerlar butun surumlere uygun app lari olmadan apple store a uygulama koyamiyorlar zaten.Ha benim jb im yok diyorsaniz ve biraz araştırmada yaparsanız sizde istediğiniz bütün uygulamaları rahatlıkla telefona (.ipa) malum yöntemlerle yukleyebilirsiniz (apple store kullanmadan).
    Benim çıkışım biraz abartılı olmuş kusura bakmayın .

• arkadaşlar şu anda iphone 4s'i 8.1.2'den 7.1.2'ye düşürmenin bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

arkadaşlar şu anda iphone 4s'i 8.1.2'den 7.1.2'ye düşürmenin bir yolu var mı?

Hayır şu an imkansız
  • benim 4s ede ios8.2 kurdum ios7 den daha çok zorluyor donanımı.

• fox5578 kullanıcısına yanıt
    restore edince en başa iOS 7'ye dönmesi gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

restore edince en başa iOS 7'ye dönmesi gerekmiyor mu?

Telefonun şu an 7'li sürümlerdeyse telefon üzerinden sıfırlama yaparsan olduğun sürümde yani 7'de kalır.

Fakat zaten 8'li sürümlerdeysen eskiye alt sürüme Dönme şansın yok. Ne telefon ne iTunes üzerinden...

• anladım, babama hediye aldım dün bunu daha vermedim. 7.1.2'de sanki daha akıcydı telefon, eskiden bende de vardı 4s. geçen aylarda ablamdaki 5s'i aldım. iOS 8 varken restore ettiğimde telefonda iOS 7'den başlamıştı. O yüzden sordum özellikle şimdi neden olmuyor diye.
  • Merhaba.. iOS 8 sonrası telefon uykudayken ana ekran tuşuna basınca 2-3 sn sonra ekran açılıyor. iOS 7'de bu problem yoktu.. Bu sorunu yaşayan var mı acaba?

• Kaann26 K kullanıcısına yanıt
    8.1.2 güncelledin mi? Güncellediysen bir de temiz kurulum dene çünkü öyle bir problem şu an yok.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.